Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Flattum Legesenter DA
Godt valg av ny fastlege.
Lege: Jørn Ossum SkrevetHan tar seg tid til å høre på deg. Ved tvil sender deg videre i systemet. God til å forklare. Min mening er at han er både lyttende og interessert i ditt ve og vell.
En av de dårligste legene jeg har vært borti!
Lege: Maya Nikolova Yurukova SkrevetHun tok seg ikke tid til å lytte til de erfaringer jeg har med MIN sykdom som jeg har levd med hele livet mitt, hun var svært påståelig. De rådene og medisinske tilbudene jeg fikk var heller ikke særlig gode. Jeg fikk til slutt beskjed om å bytte fastlege av henne fordi hun ikke ville hjelpe med smertelindring.
Dette er ikke en lege jeg anbefaler om du faktisk har en sykdom som gjør at du ofte må til lege og at du har behov for smertelindring grunnet en smertefull lidelse.
God seriøs lege
Lege: Jørn Ossum SkrevetFøler jeg blir sett/hørt og tatt på alvor med mine helseproblemer. Hatt denne lege i mange år og er kjempefornøyd etter å ha skiftet fastlege noen ganger gjennom tiden. Blir fulgt opp og får rask beskjed i posten ved endringer av prøver eller annet. Kommer også rimelig rask inn til timen, slipper å vente i evigheter på venterom...
Dyktig
Lege: Maya Nikolova Yurukova SkrevetFaglig dyktig og tar seg god tid ved konsultasjon. Jeg har selv høy medisinsk utdannelse og er meget fornøyd! Gjør nødvendige kliniske undersøkelser samt prøvetakinger, og henviser videre ved behov.
lite engasjert
Lege: Jørn Ossum Skrevetikke lyttende og virker overfladisk.Ikke villig til og ta prøver,følge meg som pasient opp hva gjelder evnt forandring i medisinforbruk.Har følt at jeg har måttet "mase meg til" prøver som i ettertid har vist seg og være berettiget