Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Flattum Legesenter DA
Ærlig, tydelig, profesjonell
Lege: Maya Nikolova Yurukova SkrevetFørste møte med ny fastlege idag og dette er virkelig en dame etter min smak. Ryddig, dyktig, ærlig (og det er det jo mange som ikke tåler) og genuint interessert i å gjøre pasientens beste.
Fra første sekund opplevde jeg å bli tatt på alvor, bli trodd og at hun hadde ett genuint ønske om mitt beste.
Ikke fornøyd og følte meg til bry
Lege: Maya Nikolova Yurukova SkrevetKom på akutt time. Opplevde henne som veldig bastant og stressende. Som regel oppsøker man ikke lege for moro skyld. Det er på seg selv man kjenner kroppen best. Prøvesvar ble meg formidlet. Sluttkommentaren før jeg gikk var ganske så frekk : "når jeg ser på deg slik du sitter er ikke du i mye bevegelse." Da undersøkelsen var ferdig og jeg gikk ut såret tenkte jeg bortkasta penger og null hjelp. Paracet er alltid løsningen.
Trygg
Lege: Ljiljana Labus SkrevetEr lyttende, hensynsfull, tar deg på alvor. Effektiv men har ikke dårlig tid og svarer på alle spørsmål.
Fornøyd
Lege: Maya Nikolova Yurukova SkrevetInteressert og dyktig lege. Har høyt tempo og utnytter tiden, men lytter også. Jeg har inntrykk av at hun er praktisk orientert, noe som passer meg utmerket.
Stressa
Lege: Maya Nikolova Yurukova SkrevetJeg kom på akutt time hos henne. Hun var stresset og hadde sterke meninger om hva som var riktig og galt som ikke samsvarer med det jeg har fått av informasjon tidligere. "Hun tror hun vet best" ikke veldig tiltroende. Men hun skal ha for at hun tok seg tid. Var nemlig matpausen hennes.