Om vurderingeneSiste vurderinger av Aleris Stavanger
Svært fornøyd
Lege: Georg Panczel SkrevetJeg opererte brystforstørrelse via armhulen hos Georg Panczel. Jeg valgte han etter å ha hørt mye positivt fra andre som var veldig fornøyde. Veldig hyggelig kirurg som tok seg god tid til å forklare og svare på spørsmål slik at jeg følte meg trygg. Jeg er strålende fornøyd med resultatet. Arret under armhulen har blitt helt usynlig og brystene har fått en naturlig form. Jeg fikk også god oppfølging etter operasjonen og følte meg godt ivaretatt. Kommer til å velge Georg igjen ved evt. senere anledning.
Dyktig lege
Lege: Thomas Ternowitz SkrevetHyggelig. Svært kunnskapsrik og tar seg god tid til å forklare underveis. Kommer gjerne tilbake. Anbefales
I trygge hender.
Lege: Georg Panczel SkrevetFøler at jeg blir bra ivaretatt og kompetansen er på et høyt nivå.
Det gjelder alle involverte.
Det er et trykt sted å være.
Trygg, kunnskapsrik og meget tilstede.
Lege: Georg Panczel SkrevetJeg er utrolig fornøyd med Georg Panczel! En meget erfaren og dyktig lege, som deler forståelig kunnskap. En lege som er tilstede, trygg og ærlig. Han roer med sin tilstedeværelse og viser en enorm selvtillit i sitt arbeid. Jeg opplever han profesjonell og hyggelig. Det kan merkes at dette er en lege med enorm faglig kompetanse som er helt unik. Jeg anbefaler han på det sterkeste.
Profesjonell og imøtekommende
Lege: Georg Panczel SkrevetJeg er svært fornøyd med hele prosessen – fra grundig informasjon i forkant, til selve operasjonen og oppfølgingen etterpå. Kirurgen var profesjonell, trygg og imøtekommende gjennom hele forløpet.