Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved City Legesenter AS
Fastlåste forestillinger
Lege: Frøydis Anne Brunvoll Sørensen SkrevetDenne legen er god på småsykdommer og derav hjelp med resepter. Utover det så har hun manglende evne til å se helheten og andre veier. Nedlatende hvis du motsier henne og er fastlåst i sine egne forestillinger.Hvis prøver er negative så er det ingen videre oppfølging.Kan ikke anbefale henne.
En bedre fastlege finnes ikke
Lege: Ellen Ræstad Iversen SkrevetEllen er utrolig kunnskapsrik, forståelsesfull og fornuftig. Svarer raskt på e-konsultasjoner og er alltid hyggelig og behjelpelig. Hun er flink til å se det helhetlige bildet og henviser videre ved behov. Jeg vil aldri ha en annen fastlege enn Ellen :)
Hyggelig og vennlig
Lege: Sarah Giessing Kallevik Haagensen SkrevetJeg opplevde legen som hyggelig, vennlig, rask og effektiv. Det var positivt at hun ofte forsøkte å berolige, og det kunne i noen tilfeller bidra til å redusere angst.
Samtidig opplevde jeg flere ganger at symptomer ble bagatellisert, og at det manglet både forståelse og empati i situasjoner hvor jeg hadde behov for mer støtte og dialog.
Jeg opplevde også en viss forutinntatthet, og i møte med innvendinger eller spørsmål fikk jeg ofte følelsen av arroganse og manglende vilje til å se saken fra flere sider.
Samtalene kunne bli avsluttet raskt, uten at det ble stilt tilstrekkelig spørsmål eller gitt grundige forklaringer. Jeg savnet en mer lyttende og undersøkende tilnærming.
For meg ble det viktig å finne en lege som er mer åpen og interessert i å forstå det helhetlige bildet, og som ønsker å stille flere spørsmål og forklare mer underveis i konsultasjonen.
Nedlatende
Lege: Sarah Giessing Kallevik Haagensen SkrevetBlir ikke tatt seriøst og snakker ovenfra og ned. Hun har gjort et par grove feil, men det bagatelliserer hun. Beste er å styre unna denne legen. Føler meg lite verdt. Går med sterke smerter, men får kun Paracet selv med min alvorlige diagnose. Orker ikke mer. Har byttet lege. Endelig
Dyktig, trygg og høflig.
Lege: Frøydis Anne Brunvoll Sørensen SkrevetBlir alltid tatt godt imot, har hatt Frøydis som fastlege i flere år. Flyttet til annen by men ønsker ikke å bytte. Hører på deg og gjør alt for å tilrettelegge - skrive resept, sende henvisning osv for at du skal få den beste utredningen. Selv med forsinkelser så bruker hun god tid med deg.