Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved City Legesenter AS
Mangler empati og forståelse for pasienten
Lege: Sarah Giessing Kallevik Haagensen SkrevetFøler meg hverken sett eller hørt etter legetimer med henne. Hun kjenner meg nesten ikke da det over flere år har vært vikar for vikar for vikaren. Føler derfor ikke at hun evner å sette seg inn i min situasjon og mitt sykdomsbilde. Synd det ikke er ledige fastleger i området, for jeg er på utkikk etter ny.
Lyttende
Lege: Simen Christoffer Ruud SkrevetHører hva du har å si samt nøler ikke med å henvise videre dersom han ønsker at spesialisttjenesten bør se nærmere på problemet. Veldig rask med å svare dersom du konsulterer elektronisk enten det gjelder fornyelse av resepter eller andre medisinfaglige spørsmål.
Nedlatende
Lege: Simen Christoffer Ruud SkrevetDenne legen evner ikke å se deg. Det har han ikke nok livserfaring til.Henger seg opp i bagateller og er arrogant og nedlatende. Han fikk meg til å føle meg liten og til bry. Jeg kommer ikke til han igjen. Han hadde ikke evner og kunnskap til å se hvorfor jeg kom til han. Og noe hjelp, fikk jeg ikke.
Vikar for vikar for vikar for vikar...
Lege: Sarah Giessing Kallevik Haagensen SkrevetVanligvis god erfaring i starten ,før det over et år siden ble vikar, for vikar, så vikar for vikaren igjen nylig.
Uten kjennskap til pasienten, og med trege svar så er det tydelig det er overbelastning på dette stedet.
Siste melding med spørsmål (digitalt) ble respondert med "ok håper du føler deg bedre"....
Det er trist men det er ikke å anbefale å få fastlege her.
Trygg, ansvarsfull, seriøs, fokus på pasient
Lege: Ellen Ræstad Iversen SkrevetEllen er veldig dedikert i sitt arbeide og tar godt vare på meg som pasient. Svarer opp når jeg sender meldinger eller har spørsmål. Føler meg trygg som hennes pasient.