Sentrum Legekontor Drammen

Nedre Storgate 31 3015 Drammen

Mer informasjon om vurderinger kan finnes på siden Ofte stilte spørsmål.

Siste vurderinger av behandlere ved Sentrum Legekontor Drammen

Lyttende og trygg

Lege: Rashmi Bhardwaj Skrevet

Rashmi er en super flink lege. Lytter, forstår og man føler seg trygg hos henne. Dette er den fastlegen jeg har trivdes best hos, og jeg kommer til å fortsette å gå til henne.

Beste lege "ever"

Lege: Håvard Hagen Vika Skrevet

-nettopp,beste lege.oppdaterer seg i journaler
-viser interesse for pasienten og sykdomsforløpet
- er effektiv og følger pasienten opp
-hadde det vært enn skala fra en til 12..så ville pilen stoppet på 12
-absolutt en lege som kan anbefales

Dyktig og omsorgsfull

Lege: Rashmi Bhardwaj Skrevet

Utrolig flink lege som tar alle dine beskymringer på alvor og tar seg god tid til å hører på hva du har å si. Denne legen ser deg og bryr seg om deg. Flink til å følge opp og passer på at du har fått med deg alt av medisinske rutiner, enten det er vaksiner eller årlige undersøkelser. Dr. Rashmi er yngre enn alle mine tidligere fastleger, men hun er definitivt den flinkeste blant dem. Anbefaler henne på det sterkeste!

En fantastisk lege!!!

Lege: Håvard Hagen Vika Skrevet

Håvard Hagen Vika var min fastlege under mitt første svangerskap. Grunnet få jordmødre i Drammen ente jeg opp med å gå mer til legen enn til jordmoren. Og jeg fikk mye bedre oppfølging hos han enn jeg fikk hos jordmor! Jeg følte meg veldig godt ivaretatt både faglig og medmenneskelig.
Alle de andre legene jeg har møtt på legekontoret er også veldig flinke. Det som kan bli bedre på legekontoret er serviceinnstillingen til de som jobber i resepsjonen.
Håvard Hagen Vika kan anbefales på det varmeste!

En fantastisk lege og støttespiller

Lege: Salve Åmund Greibrok Skrevet

Som en pasient med sterke psykiske problemer har jeg kun positive erfaringer med Salve. Tar meg alltid seriøst, viser stor grad av empati. Tar meg alltid i mot på dagen eller ringer meg.

Å se gleden i ansiktet hans når jeg har gode dager gjør meg rørt. Kunne ikke bedt om en bedre fastlege.