Bestill time

Logo for Akutt Kiropraktikk

Bestill time

I dag 1. aug I morgen 2. aug Søn 3. aug Man 4. aug Tir 5. aug

Om

Akutt kiropraktikk ble etablert i 2003 og re-organisert 2021. Vi har hjulpet pasienter til en bedre helse i over 20 år. Som kiropraktor i Oslo sentrum er det vår rolle å diagnostiserer og behandle muskel og skjelettplager. Vi er en viktig bidragsyter for å holde våre pasienter i bevegelse slik at de kan jobbe, drive med sport og på annen måte holde samfunnets hjul i bevegelse. Med vår faglige og erfaringsbaserte ekspertise, kan du være trygg på at du vil bli godt ivaretatt - Velkommen!

• Profilbilde av kiropraktor Jostein Rommetveit
  • Profilbilde av kiropraktor Frode Vivot Sørholt
  • Profilbilde av kiropraktor Ishtiak Zahid

Siste vurderinger av Akutt Kiropraktikk

En behandler jeg stoler på

Kiropraktor: Jostein Rommetveit Skrevet

Første gang jeg kom i kontakt med akuttkiropraktikk var for noen år siden. Da var jeg på vei tilbake til arbeidslivet etter 5 år på sykemelding. Startet med en fysisk jobb og ryggen min sa stopp. Takket være Jostein klarte jeg å komme inn i en bransje som jeg virkelig liker til tross for at den er fysisk belastende. Siden den gang har ryggen min vært god. Nå 3 år senere jobber jeg fortsatt i samme bransje, men bor 12 mil fra klinikken. Da jeg nå hadde problemer med en overbelastet tommel, var det en selvfølge å kontakte Jostein igjen. Og det jeg vil fortsette å gjøre i fremtiden hvis det er behov for det, uansett hvis jeg må kjøre langt. God behandling, god kompetanse, hyggelig og lett å snakke med.

Hyggelig og flink

Kiropraktor: Jostein Rommetveit Skrevet

Jostein har hjulpet meg flere ganger når ryggen har låst seg, og han er alltid hyggelig. Stort pluss for kaffe og vafler på venterommet.

Anbefales på det varmeste

Kiropraktor: Jostein Rommetveit Skrevet

Jeg ble anbefalt Jostein av en kollega, og er veldig fornøyd. Han er faglig dyktig, tar seg tid til å lytte og forklarer på en forståelig måte. Merket også raskt bedring etter behandlingen. Anbefales!

Trivelig og kompetent behandler

Kiropraktor: Frode Vivot Sørholt Skrevet

Rask tilgang, gode åpningstider, god pris. De har gjort venterommet trivelig med litt snacks for de som venter. Men viktigst av alt: trivelig og kompetent behandler.

Profesjonell og grundig

Kiropraktor: Jostein Rommetveit Skrevet

Jostein oppleves som dyktig og det virker som han kan faget sitt. Han tar seg tid til å lytte og forklarer grundig. Jeg opplevde rask bedring og følte meg ivaretatt. Meget fornøyd!