Klinikk For Alle Sola

Kontakt

Telefonnummer0232502325 ... – Si gjerne at du fant nummeret på Legelisten.no
Solakrossen 11 4050 Sola
Vis kart

Tilknyttede personer

Brukernes vurderinger

Samlet vurdering
(45)
45 vurderinger
Tilgjengelighet
(37)
37 vurderinger
Tillit og kommunikasjon
(35)
35 vurderinger
Service
(35)
35 vurderinger

Siste vurderinger av Klinikk For Alle Sola

Proff

Kiropraktor: Kim Tore Johansen Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Jeg er en ung mann som har slitt de siste 2 årene med TMD. Dette har preget meg både fysisk og psykisk.
Jeg kontaktet spesialister på østlandet for å få bukt med mitt problem. Jeg ble da anbefalt å ta kontakt med Kim.
Han har vært imøtekommende, dyktig, ærlig, og svært fremgangsrik i sitt arbeid med meg hele veien til nå, da jeg flytter fra byen. Jeg har reist både med bil og kollektivt helt fra byen til Sola på det grunnlag av at Kim har gitt resultater og jeg har virkelig følt meg ivaretatt. Har nå etter 1,5 års behandling bedre tro på fremtiden, både for meg seg selv psykisk og fysisk.
Med sin profesjonelle holdning, motiverende - ærlige væremåte og yrkesstolthet kan jeg ikke annet enn å gi han full score. Anbefales på det sterkeste.

Imponerende!

Kiropraktor: Kim Tore Johansen Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Kim Johansen og Balanse & Nevrosenter ble jeg super imponert av! Veldig dyktig og grundig undersøkelser!
Vært plaget med svimmelhet, balanse, hodepine/tung i hode, hjertebank, pusting og andre ting. Men etter behandling hos de så merker jeg allerede forskjell! Vært inn og ut hos leger i snart 10 år uten diagnose og hjelp.. 1 uke hos Kim Johansen og Balanse & Nevrosenter, så har jeg fått diagnose, kunnskap, hjelp og behandling! Dette har jeg ventet lenge på!

Nervo boreliose

Kiropraktor: Kim Tore Johansen Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Jeg har fått diagnose nervo boreliose og fekk anbefalt fra kjente å kontakte Kim Tore Johansen for mine plager. Det begynte med flåttbitt i mai/juni 2017. Jeg har hjernetåke, svimmel, utmattet, var for høge lyder og raske bevegelser feks. på tv. Jeg har vært igjennom 3 pencelin kurer og utallige undersøkelser, rønken av lunger, hjertespesialist, MR av hode, nevrolog, mm. Ingen positive svar alt ser fint ut. Jeg har nå gått hos Kim noen mnd. Jeg er blitt veldig godt mottatt av han og hans kollegaer. Jeg føler at han vil mitt beste og jeg er ikke lenger så utmattet, jeg er blitt mer aktiv og har ikke så ofte hjernetåke. Jeg følger ett treningsopplegg hjemme og d er bra og kunne trene selv.

Enestående!

Kiropraktor: Kim Tore Johansen Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Takk og lov for at det finnes private foretak i helse Norge som faktisk tar pasienter på alvor. Jeg har slitt i lang tid med hodesmerter, svimmelhet, balanse, øresus etc etter en smell på fotballbanen. Tilnærmet ingen hjelp å få i det offentlige. Bare drenering og vas. Helt tilfeldig kom jeg over Kim Johansen, og det har reddet meg fra å bli ufør. Har vært tilnærmet et halv år til behandling og endringene har vært enorme. Kan på det sterkeste anbefale Kim!

Meget kunnskapsrik, troverdig og engasjert.

Kiropraktor: Kim Tore Johansen Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Jeg er mor til to jenter som har gjennom en årrekke slitt med store helseplager. Det gjelder alt i fra alvorlig ME, Krystallsyke, Migrene, smerter og mye, mye mere. Symptomene har økt etterhvert som tiden har gått. De er blitt undersøkt av flere spesialister, deriblant mange nevrologer uten å blitt tatt på alvor eller fått den hjelpen de trengte. Vi ble mere og mere desperate, så vi ble veldig glade da vi rask kunne få time på Klinikk for alle sitt Nevrosenter.
Før vi kom fikk jentene i oppgave å fylle ut et omfattende skjema, som kartla symptomer og plager. Ettersom vi kom langveis i fra, ble det laget et detaljert opplegg som varte over flere dager.
Vi ble møtt med et engasjement vi ikke tidligere har sett. Kim Tore Johansen og Elisabeth Espedal hadde forbedret seg godt til vi skulle komme. De hadde ikke bare lest fort gjennom skjemaet som var blitt fylt ut, nei, de hadde studert det slik at de husket hvilke symptomer og plager hver av jentene våre strever med. I tillegg gjennomførte de omfattende undersøkelser. Det var alt i fra standardiserte nevrologiske tester, til tester hvor de brukte avansert teknologisk utstyr, deriblant videonystagmografi. Når alt dette var gjort, så Kim Tore i tillegg gjennom papirer fra tidligere undersøkelser. De samlet sammen informasjon og så på kroppen som helhet, ikke del for del slik det var blitt gjort av andre spesialister. Så fikk vi en time hvor Kim Tore gjennomgikk funnene og forklarte hvorfor jentene har de plagene de har og hvorfor det har økt i styrke og flere plager er kommet med årene. Plutselig gav alt mening. For første gang satt vi ovenfor en som hadde en unik kompetanse og som klarte å se hele bilde. Og han gav håp om at man kan få til en endring. Vi mottok tøffe beskjeder, men det ble gjort med omsorg og han fokuserte på at han forsto at å leve med så mange symptomer er veldig livs hemmende og tøft. Men at han med sin kunnskap og erfaring oppriktig trodde at man kan få til en endring til det bedre, men at det krever en enorm egeninnsats. I tillegg fokuserte han på at vi ikke skulle bli overlatt til oss selv slik vi er vant til. Kim Tore satte opp et omfattende treningsprogram som er skreddersyd den enkeltes jentes symptomer og plager. Og Elisabeth igangsatte dette treningsopplegget og lærte jentene hvordan det flere ganger i uka skulle gjennomføres. Før vi dro fikk vi med oss et skriv vi kunne gi til fastlegen. Her sto det utfyllende om hvilke undersøkelser og hvilke funn som var blitt gjort, samt anbefalinger for videre behandling av pasienten.
Etter hjemreisen har Kim Tore bedt om tilbakemeldinger og endret på trenings programmet ettersom formen til jentene har vært. Vi har fått tilbake troen på at livet kan bli bedre. Kim Tore har virkelig vist at han mente alvor. Vi er ikke blitt overlatt til oss selv. Vi får fremdeles oppfølging, råd og oppmuntring fra Kim Tore.
Det koster mange penger, men etter å ha sett hvordan de jobber forstår jeg at det koster. De bruker tid på pasientene både før pasienten kommer, mens pasienten er der og etter at pasienten er kommet hjem. Dette er mennesker som sitter på en unik kompetanse, de undersøker pasientene ekstremt grundig og de engasjerer seg i den enkeltes pasients liv på en måte vi aldri før har sett. I tillegg har de mye kostbart avansert teknologisk utstyr.
Jeg kan på det sterkeste anbefale Kim Tore Johansen og Elisabeth Espedal på Nevrosenteret til Klinikk for Alle Sola.