Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Nøtterøy Legesenter
Astrid
Lege: Astrid Synnøve Tschudi SkrevetSiden Astrid kom til Tjøme og overtok etter en turbulent skifting av fastleger (vikarer etter Elin Jakobsen) fikk vi fra dag 1 tillit til Astrid. Dette gjelder både min kone og meg.
Den beste legen jeg noensinne har hatt
Lege: Berit Marie Lien SkrevetHar vært vår "familielege" i snart 20 år og hun har alltid vært super på alle måter. Faglig trygg, blid og imøtekommende.
Hun er klar i tale og henviser videre der hun mener dette er tryggest for pasienten.
VELDIG fornøyd
En solid og meget dyktig lege
Lege: Astrid Synnøve Tschudi SkrevetAstrid er veldig imøtekommende og flink til å lytte samtidig som hun er effektiv. Hun virker trygg og faglig sterk og er en god samtalepartner.
Både jeg og familien benytter henne og er svært fornøyd. Man får alltid time veldig raskt hos Astrid.
Vi er heldige som har fått en så hyggelig og dyktig lege hit til Tjøme.
Skaper ikke tillit mellom pasient og lege
Lege: Helge Magnus Larsen SkrevetHar kun vært til to konsultasjoner hvor jeg oppfattet at legen var lite interessert i min helse/plager. Rot med prøver og ufullstendige/ikke tilstrekkelige tilbakemeldinger ved e kommunikasjon. Totalen gjør at jeg dessverre ikke har tillit til denne legen.
Den beste frastlegen jeg har hatt
Lege: Astrid Synnøve Tschudi SkrevetAstrid er den beste fastlegen jeg har hatt. Faglig veldig flink, med bred erfaring og topp kommunikasjon.