Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Legene Blystad og Rasting
Flink og imøtekommende lege
Lege: Rasmus Sørli Øksnes SkrevetEn av de bedre legene jeg har hatt. Virker svært kunnskapsrik.
Lytter, og henviser videre om han er usikker.
Dyktig og pålitelig
Lege: Per-Edvin Blystad SkrevetDyktig og pålitelig lege for hele familien vår gjennom mange år. Lytter og forklarer, henviser videre når det trengs. Møter barn, ungdom og voksne med respekt og nysgjerrighet.
Dessverre noen av sekretærene som ikke er like imøtekommende/hyggelige, og man kan føle seg dum/avvist når man tar kontakt. (Dette gjelder ikke alle)
Min lege
Lege: Per-Edvin Blystad SkrevetJeg er strålende fornøyd med Blystad. Han er imøtekommende og hjelpsom. Resepter fornyes raskt.
Tar kontakt på ettermiddag og kveld dersom han har noe viktig å meddele. Etter å hatt kreft med stråling og deretter en stor skade på tennene mine viser han hjertevarme. Han er interessert i deg som pasient. Han er også rask med resepter som kan bestilles gjennom Helse-Norge.
Ny ung jente på plass i luka gjør besøket 100%. Hun er hyggelig og hjelpsom.
Ikke hverken trygg eller kunnskapsrik
Lege: Rasmus Sørli Øksnes SkrevetJeg er veldig lite fornøyd med behandlingen jeg fikk. Følte meg ikke sett, og helhetlig svært dårlig ivaretatt. Det var som skille mellom natt og dag, da jeg bestemte meg for å finne ny fastlege.
Jeg vil ikke anbefale Rasmus til noen medmennesker.
Anbefales ikke
Lege: Rasmus Sørli Øksnes SkrevetJeg har hatt denne legen i ca 2 år Han er en litt Arrogant lege Pasientens helse behov blir ignorert Har lang sykdoms historie så mye har han kunnet lese seg til men virker lite interressert i meg som.pasient
💙 Visste du at Legelisten årlig har over 3 millioner brukere?