Om vurderingeneSiste vurderinger av Aleris Majorstuen
Hyggelig og dyktig
Lege: Nils Lykke SkrevetTatt øvre og nedre øyelokk hos Nils Lykke.Veldig godt inntrykk av både lege og klinikk.Nils Lykke er dyktig.Super fornøyd med resultatet.Han veileder og hører på pasienten.God oppfølging etterpå.
Kan anbefale han på det varmeste .
Svært profesjonell og dyktig
Lege: Andreas Svee SkrevetVar med på konsultasjon for et familiemedlem. Operasjon er lik inntekter, men Svee frarådet inngrep og forklarte på en veldig god måte hvorfor. Grundig, tillitsvekkende og åpenbart veldig kompetent lege.
Profesjonell og kunnskapsrik
Lege: Nils Lykke SkrevetVil absolutt anbefale Nils Lykke om du skal ta brystkirurgi. Jeg føler meg så godt ivaretatt og hørt. Han lyser profesjonalitet og du merker godt at han kan sitt yrke. Dette er en lege som liker og bryr seg om sitt arbeide.
Trygg og god
Lege: Ole Aleksander Jonsbu Dyrkorn SkrevetEn veldig god trygg og god gynekolog som skaper tillit og lite ubehag. Anbefaler han til alle som ikke liker å ta GU
Trygg, vennlig, kunnskapsrik
Lege: Cathrine Amalie Bjørke Skrevet….Og deler raust med sin kunnskap. Jeg deler all rosen og omtalen som er gitt i denne spalten. Godt å komme til henne!