Om vurderingeneSiste vurderinger av Aleris Drammen
Topp!
Lege: Margareth Bruheim SkrevetEn utrolig service innstilt dame. Hun besvarer spørsmål nøye og er ekstremt dyktig i sitt arbeid! Var der i 2020 og er utrolig takknemlig for at jeg fikk akkurat henne! Skal tilbake i fremtiden! Anbefales på det sterkeste
Meget brs
Lege: Arne Kristian Aune SkrevetI dag er det 8 år siden dr Aune byttet min første hofte. Han fixet den andre i januar året etter.
Fantastisk resultat fortsatt 8 år etter.
Evig takknemlig for et helt nytt liv etter operasjonene.
Hele prosessen på Aleris var positiv. Hyggelige og blide pleiere og god oppfølging 😀👍👍
Mekanisk, upersonlig og lite interessert i å finne en løsning i pasientens problemer
Lege: Sevat Løkensgard Molven SkrevetDårlig inntrykk og sitter igjen med flere spørsmål enn svar etter konsultasjon. Nedlatende holdning, på grensen til barnslig fremtoning. Ingen interesse i å finne en løsning på problemene og generelt en svært dårlig opplevelse hvor man står på egenhånd for å forsøke å komme til bunns i symptomene.
Arrogant
Lege: Arne Kristian Aune SkrevetPositivt:
Muligens kunnskapsrik
Tilgjengelig
Negativt:
Nesten ikke folkeskikk
En av de mest arrogante personer jeg har møtt
Tar seg ikke tid til å forklare hva pasienten skal foreta seg eller hvordan aktuell skade kunne oppstå.
Betryggende og imponerende
Lege: Arne Kristian Aune SkrevetEn stor takk til Dr. Arne Kristian Aune og hans team for en betryggende prosess og et imponerende resultat. De gjennomførte en hofteoperasjon på meg for 8 måneder siden. Jeg har opplevd prosessen som veldig god, og føler at både hofte og muskler allerede nå er nær fullt restituert.
Nok en gang mange takk. :)
💙 Visste du at Legelisten årlig har over 3 millioner brukere?