Volvat Ulriksdal

Din klinikk?Ta eierskap til denne profilen Gjør krav på profilen

Ulriksdal 2 5009 Bergen

Siste vurderinger av Volvat Ulriksdal

Operasjon i legg

Lege: Ari Bertz Skrevet

Hadde ett bra møte i forkant ifm undersøkelse hvor vi gikk gjennom operasjonen og tiden etterpå. Legen informerte på en fin måte hva jeg skulle gå gjennom. Operasjonen gikk veldig fint og har ikke hatt noe komplikasjoner i etterkant.

Trygg, grundig og kunnskapsrik

Lege: Ari Bertz Skrevet

Operert to ganger for Hallux Valgus.
Jeg er svært fornøyd med kirurgen og opplevelsen jeg hadde gjennom hele behandlingsforløpet. Fra første konsultasjon utviste han stor profesjonalitet, kunnskap og trygghet. Han tok seg tid til å forklare prosedyren grundig, svarte på alle spørsmål og ga meg full tillit til behandlingen. Operasjonen gikk smertefritt, og oppfølgingen i etterkant var eksepsjonell. Han var tilgjengelig, lyttende og omsorgsfull. Resultatet ble bedre enn forventet, og jeg føler meg både sett og ivaretatt. Jeg kan med hånden på hjertet anbefale denne kirurgen til andre – han leverer på alle plan.

Vennlig

Lege: Ari Bertz Skrevet

Det var en rolig og vennlig atmosfære så en følte seg trygg.god oppfølging etter operasjon .så det forteller jeg til andre

Erfaren, nøyaktig og tilgjengelig

Lege: Bjørn Tore Haga Skrevet

For en del år tilbake la jeg inn brystproteser hos Bjørn Tore Haga. Jeg har vært svært fornøyd med det resultatet og når jeg etter mange år ville ta ut protesene og samtidig gjøre et brystløft, var det ingen tvil om at jeg ville bruke samme kirurg. Det har jeg ikke angret på, resultatet er meget pent og mye mer enn jeg våget å håpe på. Når jeg har hatt noen spørsmål i etterkant har jeg fått raskt og kyndig svar fra Haga. Jeg er selv utdannet innen helsevesenet og jeg gjorde mange søk og undersøkelser i forkant av operasjonen. Jeg anbefaler Haga på det varmeste.

Trygt og behagelig

Lege: Ari Bertz Skrevet

Behagelig opplevelse. God informasjon og oppfølging under hele operasjonen. Godt med informasjon i forkant og etter operasjonen.