Om vurderingeneSiste vurderinger av Volvat Ulriksdal
Trygt og behagelig
Lege: Ari Bertz SkrevetBehagelig opplevelse. God informasjon og oppfølging under hele operasjonen. Godt med informasjon i forkant og etter operasjonen.
Faglig dyktig og presise
Lege: Ari Bertz SkrevetAlt ble gjenomført som beskrevet. Meget god oppfølging. Tilgjengelig og imøtekommende under hele oppholdet
Kunnskapsrik trygg lege
Lege: Ari Bertz SkrevetDiagnoserte raskt mine problemer, god kommunikasjon og behagelig totalopplevelse!
God informasjon både før og etter operasjon.
Trygg og flink
Lege: Ari Bertz SkrevetHar gjennomført en forlengelse av leggmusklene. Følte meg godt ivaretatt fra første møte. Flink å forklare og sette realistiske forventninger til resultat. Min fysioterapeut beskrev resultatet som en «textbook procedure». Håper jeg kommer til Ari når neste fot skal under kniven.
brystforstørrelse
Lege: Thale Gjessing Uchermann Riisøen SkrevetHei, for et år siden hadde jeg en brystforstørrelsesoperasjon, og jeg er veldig fornøyd!! Operasjonen varte i 55 minutter. Alt personalet behandlet meg bra og kirurgen var veldig profesjonell, Jeg gikk tilbake på jobb to uker senere, jeg jobbet som helsepersonell. Veldig vakre bryster, ingenting gjør vondt og ser veldig naturlig ut. Jeg anbefaler denne spesialisten!!!