Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Tempo
Mange vikarer
Lege: Erica Hansen Maraz SkrevetHun har hatt flere forskjellige vikarer på kort tid, og det er veldig slitsomt å måtte forholde seg til. Det å må forklare sin situasjon til mange forskjellige er ikke noe jeg føler for å gjøre, derfor har jeg EN fastlege.
Dyktig!
Lege: Victoria Antonescu SkrevetEn lege man kan snakke med alt om! Hun er alltid behjelplig og rolig! Du føler deg forstått og velkommen!
En lege som gjør at jeg er trygg ❤️
Lege: Victoria Antonescu SkrevetVictoria sender meg straks videre om det er noe hun mener skal vurderes av spesialister ❤️Victoria tar seg tid til å lytte til hva du hsr på hjerte 😀Jeg vil anbefale henne på det sterkeste ❤️
Imøtekommende, lyttende og effektiv
Lege: Erica Hansen Maraz SkrevetOpplever alltid å bli tatt på alvor. Hun tar seg tid til å lytte, undersøker eller forhører seg dersom hun er i tvil, og er rask med tiltak - løsningsorientert. Jeg er svært fornøyd, men bytter lege for pga geografisk avstand. Dessverre har det vært en del bytter og vikarer i denne faslegehjemmelen over år.
Blandede følelser
Lege: Victoria Antonescu SkrevetVictoria er alltid hyggelig og imøtekommende. Hun lytter og tar deg, tilsynelatende, på alvor. Mitt problem med henne er at terskelen hennes for å henvise videre til spesialist er skyhøy! Jeg har vært der med bl.a. angst og hjertearytmi (to uavhengige konsultasjoner), hvor hun i steden for å henvise meg til utredning foreslå medikamentell behandling. Dette viste seg i ettertid å være dårlige vurderinger av Victoria da jeg til slutt kom til spesialist.
💙 Visste du at Legelisten årlig har over 3 millioner brukere?