Om vurderingeneSiste vurderinger av Magnat Center
Ser hele pasienten
Lege: Gisle Granhus SkrevetDette er en lege som kan jobben sin og som ser hele pasienten og smertebildet. Jeg føler meg trygg, respektert og ivaretatt. Med bred kunnskap om kroniske smertepasienter møter han meg med forståelse og respekt. Ketamin behandling hjelper meg å leve, ikke bare overleve.
Tillit
Lege: Gisle Granhus SkrevetMan føler seg sett og ikke minst forstått av noen som skjønner hva en smertepasient går gjennom. Har hatt han som lege hele tiden han har vært på Magnat
Dedikert og erfaren spesialist
Lege: Gisle Granhus SkrevetBle henvist til dr. Granhus for smertebehandling, da jeg ikke tålte noen av medisinene for min tilstand.
Opplevde å få særdeles god informasjon i forkant, og for meg har denne behandlingen vært livsendrende. Jeg er i full jobb takket være dr. Granhus og hans kompetanse.
Utover det er han en ordentlig trivelig person. Tålmodig, blid og med tid til å svare på alle spørsmål som dukker opp underveis. Et unikum av av en legespesialist.
Landets beste smertespesialist
Lege: Gisle Granhus SkrevetVeldig kunnskapsrik legespesialist, gir alt for at pasientene skal få best mulig smertelindring. Kan på det sterkeste anbefale lege og medisinsk senter på Magnat.
Manglende oppfølging og vanskelig tilgjengelighet
Lege: Geir Slapø SkrevetI starten fikk jeg god oppfølging og behandling hos Dr. Slapø, men de siste månedene har jeg opplevd dårligere tilgjengelighet. Jeg har blitt overført til fysioterapeut uten tydelig informasjon, og det har vært vanskelig å få kontakt når jeg har hatt behov for medisiner eller en ny behandlingsplan. Dette har vært frustrerende, da jeg som pasient trenger forutsigbarhet og oppfølging.”
💙 Visste du at Legelisten årlig har over 3 millioner brukere?