Sannan Legesenter AS

Steinkjersannan 5 7713 Steinkjer

Siste vurderinger av behandlere ved Sannan Legesenter AS

Manglende kunnskap

Lege: Saiqa Walayat Skrevet

Lytter eller har liten forståelse i mitt samtale forløp.
Henviser feil ,å sier i etterkant pasienten har ønsket det. Desverre bruker «barneteknikker» med bl.a annet speile seg selv i problemene pasienten har som er barnslig. Virker erfarings fattig, med manglende psykiatrisk kunnskap. Ble sur på pasienten.
Sitter med inntrykk hun er en lege for samme kjønn.
Argumenterer på pasienten har fått noen minutter formye i timen.

+svarer på meldinger kjapt.

Usympatisk og lite lyttende

Lege: Cheneso Moumakwa Skrevet

Han gjorde seg fort opp sin egen mening uten å sette seg inn i sykehistorien min. Jeg kom for en kronisk sykdom og han ba meg bare øke mengden smertestillende og sa at jeg burde trene mer for å styrke immunforsvaret mitt. Da jeg stilte spørsmål sa han at dette var for avansert for meg og at jeg ikke skjønte meg på dette. Jeg burde gå hjem og sette meg inn i det først.

Dårlig tilgjengelighet og treg respons

Lege: Dragan Zerajic Skrevet

Jeg har dessverre hatt en svært frustrerende opplevelse med denne fastlegen. Det er nesten umulig å få time, og når man prøver å ta kontakt, tar det veldig lang tid å få svar. Dette skaper stor usikkerhet, spesielt når man har behov for rask medisinsk oppfølging.

Som pasient forventer man en viss tilgjengelighet og effektiv kommunikasjon, men her opplever jeg dessverre det motsatte. Jeg håper det blir gjort noe med dette, for akkurat nå føles det ikke trygt eller betryggende å ha denne legen som fastlege.

Trygg og Kunnskapsrik!

Lege: Jan Oddvar Setten Skrevet

Har hatt Jan Oddvar Setten som fastlege i flere år, og er meget fornøyd med han som lege! Tar meg som pasient på alvor og har bestandig hatt tid til å lytte og sette seg inn i min problemstilling! Føler meg trygg og godt ivaretatt hos han! Bestandig blid og Positiv, og tar tak i problemet meget raskt! Og ikke minst, han har empati og sympati for sine pasienter!

Godt i varetatt

Lege: Skule Ystad Skjei Skrevet

Har vært flere ganger hos han, å har alltid opplevd å bli godt i varetatt.
Lytter til det jeg sier, samt at han spør om det er endringer ifht til tidligere besøk.