Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Sannan Legesenter AS
Kunnskapsrik
Lege: Dragan Zerajic SkrevetFøler meg heldig som har Dragan som fastlege. Han oppleves trygg og kunnskapsrik, så jeg føler meg godt ivaretatt.
Min type lege
Lege: Skule Ystad Skjei SkrevetHar ny kunnskap. Forståelsesfull. Gir meg det jeg trenger. Er blid og flink med barn. Har humor. Tar seg tid ved behov men kan også bli fort ferdig hvis det ikke er behov for å bruke hele den avsatte tiden. Svarer forklarende på spørsmål men gir ikke unødvendig info hvis du ikke spør.
Mangler empati og forståelse
Lege: Skule Ystad Skjei SkrevetForeskriver blodtrykksmedisin uten å teste blodtrykk, virker som han nekter å forstå din situasjon eller sykdom(mer). Møter ikke blikket ditt, og svarer deg bare med «Det er hørt.»
Anbefales ikke.
Tilgjengelig & behjelpelig
Lege: Saiqa Walayat SkrevetDyktig med å henvise videre, så en føler seg ivaretatt angående helseplagene en har. Hun er også utrolig rask å svare på henvendelser!
Skulle i et behandlingsforløp og var i behov av ei sykemelding på dagen. Hun tok kontakt på kveldstid samme dag & var svært behjelpelig. 👏🏼
Oppleves uinteressert og umotivert
Lege: Saiqa Walayat SkrevetDr. Walayat var fastlege for min datter en kort periode.
Walayat har møblert kontoret sitt slik at hun sitter gjemt bak en stor skjerm, og bli derfor utilgjengelig for øyekontakt.
Hilser knapt og oppleves uinteressert. Hun stiller nesten ikke oppfølgingsspørsmål under konsultasjonen. Timene er veldig korte, bare 10 min.
Beklager seg ikke når hun kommer forsent.
💙 Visste du at Legelisten årlig har over 3 millioner brukere?