Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Sannan Legesenter AS
Trygg og omtenksom
Lege: Skule Ystad Skjei SkrevetVeldig trivelig lege. Føler meg godt ivaretatt. Forklarer prosedyrer i forhold til undersøkelser som blir utført. Rolig og stresser ikke med å avslutte timen. Bra humor også.
Fantastisk lege
Lege: Skule Ystad Skjei SkrevetSkule er en helt fantastisk lege, han lytter og tar ting på alvor. Han ser helheten og er god til å stille de riktige spørsmålene. Han er snill, forståelsesfull, engasjert og utrolig dyktig i jobben sin. Føler meg heldig som får ha han som fastlege. Kan ikke bli bedre.
kanskje på feil plass
Lege: June Slåli Kristiansen Skrevetfor personer med sammensatt sykehistorie hadde jeg ikke anbefalt henne
følte meg ikke velkommen, hørt eller forstått
flink å fornye resepter
ET PRAKTEKSEMPLAR AV EN LEGE
Lege: Jan Oddvar Setten SkrevetJan Oddvar Setten er en svært dyktig lege som har en dyp menneskelig forståelse. Jeg føler at han er genuint interessert i å hjelpe meg som pasient og han gjør sitt ytterste for å finne ut av ting, så det føles svært godt og betryggende å bli møtt på en slik respektfull måte. Har og vært til Setten som nær pårørende til et familie medlem hvor han en gang tok en svært viktig avgjørelse som viste seg å være livreddende for pasienten. Denne handlingen hadde han ikke behøvd å gjort der og da for symptombilde var i øyeblikket uklart, men Setten brukte sitt faglige skjønn, klokskap og intuisjon som i ettertid viste seg å være helt riktig, så han var svært forutseende ift den beslutningen han tok. Denne hendelsen har jeg aldri glemt. En unik lege som sterkt anbefales.
En fantastisk, lyttende og løsningsorientert lege
Lege: June Slåli Kristiansen SkrevetHun er en utrolig dyktig og forståelsesfull fastlege som tar pasienten på alvor. Jeg fikk fantastisk hjelp av henne i forbindelse med bivirkninger fra en tøff aknebehandling. Hun lyttet nøye, viste stor forståelse og hjalp meg med å få nødvendige støtteprodukter og resepter på blå resept som lindrer plagene. Jeg føler meg veldig trygg og ivaretatt hos henne. Anbefales på det varmeste!
💙 Visste du at Legelisten årlig har over 3 millioner brukere?