Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Sentrum Legesenter
Liten forståelse for sammensatte plager
Lege: Saharat Subphatkul Laksana SkrevetLegen viser lite forståelse for det menneskelige knyttet til følelser, selvverd og mestringsfølelse når man har mye smerter i perioder. Han virker mest opptatt av å presentere «hva som er best for deg» uten å ha lyttet til hva pasienten selv tenker. Man føler seg rett og slett veldig liten som menneske i kontakt med denne legen. Han kan svare deg som at du selv har valgt å ha plager.
Blid og imøtekommende
Lege: Elise Charlotte Melkild SkrevetMeget fornøyd med fastlegen. Føler deg sett og ivaretatt. Hun er lyttende og ydmyk. Tar seg god tid og for meg som ikke er så ofte til legen,tar hun gjerne ekstra prøver.
Spiser og tygger mat under telefon samtalen, frekke og uhjelpsomme
Lege: Lene Berit Gaathaug SkrevetNår jeg ringer så spiser de og tygger på noe, de er veldig uhjelpsomme og frekke på telefon. Får sjeldent hjelp med det jeg trenger og de bare virker helt uinteressert i å gjøre jobben sin.
Ikke til å stole på
Lege: Saharat Subphatkul Laksana SkrevetJeg fikk Saharat Subphatkul Laksana som fastlege, og det var en veldig ubehagelig opplevelse. Han vet ikke hva han driver på med, og tar på ingen måte selvkritikk når han er bevist feil.
Dette er ikke fastlegen du ønsker deg.
Veldig seriøs og hyggelig lege!
Lege: Saharat Subphatkul Laksana SkrevetFikk et veldig godt inntrykk, og jeg er glad for at jeg har fått en så hyggelig lege. Han er veldig nøye, og er meget behagelig som person! ANBEFALES VARMT
💙 Visste du at Legelisten årlig har over 3 millioner brukere?