Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Sentrum Legesenter
Utrolig flink
Lege: Lene Berit Gaathaug SkrevetUtrolig flink lege, er meget fornøyd.Hun har fulgt meg opp og sendt meg videre til undersøkelser utrolig fort. Kan anbefales på det sterkeste :)
Resepsjonen ødelegger
Lege: Lene Berit Gaathaug SkrevetHar likt Lene Berit veldig godt. Kunne tenkt meg å fortsette å ha henne som fastlege. Dessverre er resepsjonen helt forferdelig! Verste servicen jeg har opplevd på et legekontor. Har ved flere anledninger opplevd dem som direkte frekke og uprofesjonelle. Dette trekker veldig ned for meg. Kvier meg for å kontakte legesenteret, utsetter det alltid i det lengste, fordi det er en såpass negativ opplevelse.
greit å komme til
Lege: Sigurd Haugan Danielsen SkrevetAlt godt. Bestandig blid og fornøyd. meget hyggelige hjelpere i skranke og laboratorie.
kort ventetid.
hyggelig
Lege: Lene Berit Gaathaug Skrevetkom inn på dagen pga at jeg var syk.hadde betennelse i urinblære.fikk resept og regner nå med at det går bra.fikk forresten resept på utgått med. måtte få tilsvarende som kostet 490,-
Dyktig og forståelsesfull lege
Lege: Elise Charlotte Melkild SkrevetElise er en veldig dyktig lege. Hun tar seg tid til å lytte, og tar deg på alvor. Hun er flink til å samarbeide med deg som pasient, og viser både medfølelse og forståelse for din situasjon. Jeg har bare positivt å si om henne, og er godt fornøyd!