Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved St. Olav Medisinske
Utilgjengelig legekontor
Lege: Finn Gunnar Strekerud SkrevetDr. Strekerud virket som en dyktig fastlege, ut fra de par gangene jeg var hos ham. Han tok seg god tid til både å lytte og diskutere problemstillingene på en respektfull måte, og han var løsningsorientert.
Han er per nå i 1 års permisjon, og det er dessverre lite positivt å si om fastlegekontoret han jobber ved for øvrig. Det virker som om samtlige som jobber der nå, har hendene mer enn fulle. Treg responstid på elektroniske henvendelser, og jeg har flere ganger opplevd å stå i telefonkø i over 20 minutter! Bytter derfor fastlegekontor.
Uforberedt
Lege: Hans Arnkværn SkrevetHar aldri lest epost eller informasjon gitt til legesekretær på forhånd, har heller ikke satt seg inn i tidligere historikk, selv om det har vært konsultasjoner hos han, ofte ikke fått med seg hva som er tema for selve konsultasjonen en gang.
Trivelig og hyggelig ansikt til ansikt, virker tilstrekkelig kompetent på enkle ting, men anbefales ikke.
Kilde: min sønn har hatt han som lege fra -9 mnd. og frem til han var 2.5 år. Han var også fastlege for min kone.
Forhåpentligvis bedre på fysisk sykdom enn psykisk
Lege: Trond Helge Orlin SkrevetHar brukt lang tid på å skjønne hva som skjedde på legekontoret i november 2017. Jeg møtte opp til min første time med tusen tanker og bekymringer i hodet, noe som ikke er uvanlig. Jeg satt med store spørsmål ingen har svar på, men det å gi en angststappet og suicidal person enda mer å bekymre seg for, var ikke særlig kult eller profesjonelt. "Jeg sliter med å komme meg ut av soveromsdøren," forteller jeg. "Du skal kjøpe piggsko. Du skal gå minst 1 time i skogen. HVER DAG."
Det føltes helt absurd. Har jeg virkelig vært så idiot at løsningen er så enkel som piggsko? Jeg klarte én tur rundt Sognsvann på 45 minutter, uten piggsko. Hvilke sko jeg skulle kjøpe, var jeg minst tolv tusen vurderinger unna, og jeg har enda en oppgave jeg henger etter på - mer nøyaktig 90 timer med skuffelser. Høsten og vinteren var tyngre og lengre enn noen sinne, og jeg har aldri følt så intenst på behovet for å forlate alt og alle. Min allerede veletablerte legeskrekk ble nok en gang forverret, og jeg ble rett og slett nødt til å bytte lege.
Tviler ikke et sekund på at Orlin er dyktigere på fysiske plager, men må si meg enig i tidligere kommentarer om at det er paradoksalt med en lege som kun kan hjelpe friske mennesker.
Vær så snill, kjære leger, ikke gjør slikt med oss sårbare og livredde. Ofte er det eneste vi trenger at noen faktisk prøver å forstå.
Forståelsesfull lege!
Lege: Finn Gunnar Strekerud SkrevetHar hatt Strekerud i et par tiår nå. I en periode var jeg veldig syk og samtidig i konflikt med både NAV og arb.giver hvor han var til stor hjelp. Han er restriktiv ang. resepter, hvilket er bra. Flink på totalvurdering vedr. sykemeldinger. Lyttende og inkluderende lege som også tar i betraktning egne vurderinger av sykdomsforhold. Han tar gjerne en "dogfight" med NAV hvis nødvendig.
Eneste kjipe er lang ventetid på time.
Anbefales!
Her må du gjøre jobben selv
Lege: Trond Helge Orlin SkrevetHar hatt Trond som lege i to år og vært på tre legebesøk i denne perioden. Timebestilling og reseptfornyelse er enkelt da det kan gjøres på nett, og man kan raskt få time bortsett fra på mandager ettersom han ikke jobber da.
I møtet med pasienten fremstår han både uinteressert og forutinntatt. Lite rådgivning og svar å få. Hvis du stiller spørsmål om tilstanden din kan svaret være «Hva tror du?», «Hva vil du kalle dette?» eller «Hva tror du dr. Trond kan gjøre med dette?». Dette er ikke pasienten sin jobb å vurdere og man går derfra med flere spørsmål enn da man kom. Han har en nedlatende kommunikasjonsform og har også en tendens til å etterligne dialekt, noe som gjør at han fremstår svært useriøs.
Vil ikke anbefale denne legen og er nå i prosess med å bytte til en annen.