Trond Helge Orlin

Allmennlegespesialist og fastlege
Mann, 58 år

Spesialisering

Allmennmedisin

Godkjenning

Autorisasjon (1995)

Ledige plasser

108 av 2000

Advarsler

Sjekk eventuelle reaksjoner fra Helsetilsynet

Vurderings­varsel

Bli varslet når nye vurderinger blir publisert

Praksis

Trond Helge Orlin er en av 584 fastleger i Oslo

Brukernes vurderinger

Samlet vurdering
(50)
50 vurderinger
Tilgjengelighet
(35)
35 vurderinger
Tillit og kommunikasjon
(41)
41 vurderinger
Service
(32)
32 vurderinger

Siste vurderinger av Trond Helge Orlin

Suverent dyktig fastlege

Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Svært dyktig og effektiv, i tillegg til hyggelig. Anbefales varmt. Har brukt ham i 10 år pluss. Har svært høy tillit til hans vurderinger og råd.

God fastlege med god tilgjengelighet

Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Min fastlege gjennom mange år. God samtalepartner som ikke jatter med deg. God tilgjengelighet inkludert et godt laboratorium.

Effektiv og flink

Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Sjekker ikke bare kroppsdeler, men hele mennesket.
Bruker egen vurdering mer enn helsemyndigheters anbefalinger.

En lyttende og ærlig lege.

Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Jeg har hatt Trond Orlin som fastlege siden 2012. Da jeg først fikk han som lege studerte jeg på Vgs og sleit en del med langvarige forkjølelser og forskjellige luftveisplager, samt en intens ungdomstid. Trond tok seg nesten alltid tid til å lytte til mine problemer, og vi pratet gjerne i et kvarter. Det var veldig godt å kunne komme til en lege som tok seg tid til å forklare ting ordentlig med en genuin interesse for mine problemstillinger. Jeg anbefaler Trond Orlin på det varmeste.

Overlegen og bagatelliserer

Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Unngå denne legen.. han virker overlegen (gir deg blikk, en gang jeg kom til timen hilste han ikke engang - han bare så på meg med et stirrende blikk og nikket såvidt..). Han er kjapp med å "legge skylden over på deg" - det jeg mener er at han kun fokuserer på hvordan løse problemet og har en fremtoning/tilnærming som indikerer null troverdighet ovenfor klienten. Det virker som han ikke har noe tiltro til at pasientene har forsøkt å løse utfordringen på egenhånd så han begynner å finne kjappe - korte løsninger på utfordringer/problemer.

Det var engang jeg trengte en sykemelding på arbeid, og jeg måtte virkelig kjempe, nærmest krangle meg til (argumenterte for hvorfor jeg måtte ha denne) - før jeg tilslutt fikk denne sykemeldingen. Svaret han gir meg etter en lengre diskusjon er: "Ja, du er jo i en god alder og såppass ung så du skal ikke gå på noen langvarig sykemelding.." Jeg mener dette er svært uprofesjonelt. Jeg opplever at han ikke lytter til utfordringene til pasienten. Etter legetimen følte jeg meg helt utslitt, som etter en lang arbeidsdag - bare fordi jeg måtte (krangle)/ argumentere så hardt/vært så bestemt for å få innvilget denne sykemeldingen som jeg var i behov av, jeg fikk den tilslutt - men det var etter mye om og men.

Det er ikke greit. Jeg har allerede byttet fastlege og anbefaler absolutt ikke denne legen til noen. Har du psykiske utfordringer vil du bli møtt med liten/ eller null forståelse og du vil gjerne få høre av Trond: "jaja, sånn er det jo for oss alle. Vi har alle våre ting å stri med - også ramser han gjerne opp to-tre ting som han mener du burde gjøre (uten å egentlig høre etter om dette er noe du har gjort fra før) og sier - gjør dette også blir det nok bra skal du se.." Han generaliserer utfordringene du måtte komme med (psykisk) uavhengig av hva det måtte være. Styr unna!

Vis flere...