Trond Helge Orlin

St. Olav Medisinske
Mann, 57 år

Spesialisering

Allmennmedisin

Godkjenning

Autorisasjon (1995)

Ledige plasser

0 av 1800
Motta varsel når denne legen får ledig plass

Venteliste

4 personer

Sist ledig plass

Se når legen sist åpnet sin liste for nye pasienter utenom ventelisten

Advarsler

Sjekk eventuelle reaksjoner fra Helsetilsynet

Vurderings­varsel

Bli varslet når nye vurderinger blir publisert

Praksis

St. Olav Medisinske
St.Olavs gate 3 C 0165 Oslo
Vis kart
Trond Helge Orlin er en av 574 fastleger i Oslo

Brukernes vurderinger

Samlet vurdering
(48)
48 vurderinger
Tilgjengelighet
(34)
34 vurderinger
Tillit og kommunikasjon
(40)
40 vurderinger
Service
(31)
31 vurderinger

Siste vurderinger av Trond Helge Orlin

Effektiv og flink

Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Sjekker ikke bare kroppsdeler, men hele mennesket.
Bruker egen vurdering mer enn helsemyndigheters anbefalinger.

En lyttende og ærlig lege.

Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Jeg har hatt Trond Orlin som fastlege siden 2012. Da jeg først fikk han som lege studerte jeg på Vgs og sleit en del med langvarige forkjølelser og forskjellige luftveisplager, samt en intens ungdomstid. Trond tok seg nesten alltid tid til å lytte til mine problemer, og vi pratet gjerne i et kvarter. Det var veldig godt å kunne komme til en lege som tok seg tid til å forklare ting ordentlig med en genuin interesse for mine problemstillinger. Jeg anbefaler Trond Orlin på det varmeste.

Overlegen og bagatelliserer

Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Unngå denne legen.. han virker overlegen (gir deg blikk, en gang jeg kom til timen hilste han ikke engang - han bare så på meg med et stirrende blikk og nikket såvidt..). Han er kjapp med å "legge skylden over på deg" - det jeg mener er at han kun fokuserer på hvordan løse problemet og har en fremtoning/tilnærming som indikerer null troverdighet ovenfor klienten. Det virker som han ikke har noe tiltro til at pasientene har forsøkt å løse utfordringen på egenhånd så han begynner å finne kjappe - korte løsninger på utfordringer/problemer.

Det var engang jeg trengte en sykemelding på arbeid, og jeg måtte virkelig kjempe, nærmest krangle meg til (argumenterte for hvorfor jeg måtte ha denne) - før jeg tilslutt fikk denne sykemeldingen. Svaret han gir meg etter en lengre diskusjon er: "Ja, du er jo i en god alder og såppass ung så du skal ikke gå på noen langvarig sykemelding.." Jeg mener dette er svært uprofesjonelt. Jeg opplever at han ikke lytter til utfordringene til pasienten. Etter legetimen følte jeg meg helt utslitt, som etter en lang arbeidsdag - bare fordi jeg måtte (krangle)/ argumentere så hardt/vært så bestemt for å få innvilget denne sykemeldingen som jeg var i behov av, jeg fikk den tilslutt - men det var etter mye om og men.

Det er ikke greit. Jeg har allerede byttet fastlege og anbefaler absolutt ikke denne legen til noen. Har du psykiske utfordringer vil du bli møtt med liten/ eller null forståelse og du vil gjerne få høre av Trond: "jaja, sånn er det jo for oss alle. Vi har alle våre ting å stri med - også ramser han gjerne opp to-tre ting som han mener du burde gjøre (uten å egentlig høre etter om dette er noe du har gjort fra før) og sier - gjør dette også blir det nok bra skal du se.." Han generaliserer utfordringene du måtte komme med (psykisk) uavhengig av hva det måtte være. Styr unna!

Følte meg ikke tatt på alvor

Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Jeg har hatt Trond som lege i mange år. Han er flink til å undersøke og henvise når det gjelder det fysiske. Jeg opplevde dessverre at dette ikke var tilfelle når jeg fikk psykiske problemer. Jeg følte meg verken sett eller hørt. Dette håper jeg at Trond kan dette ta til seg, for jeg leser at flere har opplevd det samme som meg. Jeg byttet lege og har fått hjelp.

Trygg, kunnskapsrik og ekte

Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Har hatt Trond Helge Orlin som fastlege siden jeg flyttet til Oslo i 2016, og har ingen planer om å bytte. Har blitt møtt med kunnskap og en trygghet hver eneste gang. Han er utrolig flink til å være ekte og ærlig til stede i møte med meg, og det føles trygt å møte en kompetent fastlege som "tar seg selv" med i profesjonaliteten. Absolutt å anbefale!