Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Fastlegene Colosseum
En både dyktig og dygdig doktor
Lege: Øyvind Bjerkreim Strand SkrevetEn vennlig, rolig og kompetent lege som besitter den viktige menneskelige egenskapen at han får en til å føle seg bedre og friskere kun ved å ha snakket med ham.
Effektiv, empatisk og trygg
Lege: Anne Lill Eide SkrevetJeg har vært pasient hos Anne Lill i snart 20 år. Opplever henne som trygg og omsorgsfull. Selvsagt er det tidvis forsinkelser og hektisk på kontoret, men har alltid opplevd at hun er ekstremt flink til å se når noe trenger litt ekstra tid, oppfølging og empati. Hun er ellers effektiv og følger også opp at pasienten blir riktig behandlet ellers i "systemet".
Den beste legen jeg har hatt
Lege: Eir Marie Elsness Bergan SkrevetStødig, nysgjerrig og tillitsvekkende. Følger godt opp, selv når jeg ikke har gjort det. 10/10 do recommend. Veldig deilig med en lege som tar kvinnehelse sånn på alvor.
Kunnskapsrik og flink lege
Lege: Frode Elsness SkrevetJeg har hatt Frode som fastlege i flere år, og jeg har kun god erfaring med han og legekontoret han jobber ved. Anbefales på det sterkeste.
Super lege!
Lege: Eir Marie Elsness Bergan SkrevetHun er profesjonell og hyggelig, og hun gir realistiske forventninger. Føler alltid at hun tar meg seriøst, og nøler ikke med å henvise videre eller gjøre flere undersøkelser hvis det er behov for dette.
💙 Visste du at Legelisten årlig har over 3 millioner brukere?