Logo for Rødtvedt Legesenter AS

Rødtvedt Legesenter AS

Logo for Rødtvedt Legesenter AS

Om

Rødtvedt Legesenter har ledig kapasitet og har åpnet for at alle kan bestille time hos oss. Hvis fastlegen din har lang ventetid, eller du trenger ny fastlege, så kan du bestille prøvetime hos oss. Målet er å bygge opp et godt og langvarig fastlegeforhold som fungerer for deg. Ring 22 82 10 20 for å bestille time. Vanlige priser hos fastlege gjelder.

Om Rødtvedt Legesenter
Rødtvet Legesenter et veldrevet legesenter med tre fastleger og sekretærer. Legesenteret holder til sentralt på Rødtvet i Kakkelovnskroken 3C, bare et steinkast fra T-banestasjonen, med enkel tilgang til både buss og andre fasiliteter i nærområdet.

Er du på utkikk etter ny fastlege? En av våre dyktige leger har nå ledig kapasitet og tilbyr også prøvetimer til nye pasienter:

Dr Shahelia Sharmin

Velkommen til Rødtvet legesenter – her møter du et team som setter din helse og trygghet i sentrum.

Siste vurderinger av behandlere ved Rødtvedt Legesenter AS

Trygg, klok, omsorgsfull

Lege: Sangeetha Moganadas Skrevet

Jeg føler meg alltid så trygg når jeg kommer til denne legen. Hun møter meg med et vennlig smil og en rolig tilstedeværelse som gjør at jeg kan senke skuldrene med en gang. Hun tar seg tid til å virkelig lytte, stiller spørsmål som viser omtanke, og forklarer ting på en måte som gjør at jeg forstår og føler meg inkludert i min egen behandling. Det er som om hun ser hele mennesket, ikke bare symptomene. Hun er både kunnskapsrik og empatisk, og jeg går alltid ut fra timen med en følelse av å være godt ivaretatt. Det er sjelden ventetid, og hun skaper en atmosfære der man føler seg velkommen og verdsatt. Jeg er oppriktig takknemlig for å ha en lege som henne, og jeg anbefaler henne varmt til alle som ønsker en lege som virkelig bryr seg.

Jeg anbefaler henne til alle venninnene mine, og flere av dem har faktisk byttet til henne som fastlege nå, noe som sier mye om hvor dyktig hun er. Jeg kjenner meg ikke igjen i de dårlige anmeldelsene. Noen ganger tenker jeg at folk som skriver negative anmeldelser kanskje har litt urimelige forventninger. Min opplevelse har i hvert fall vært veldig god hver gang, og jeg føler meg alltid velkommen her. Det føles trygt å vite at jeg har en lege som henne i livet mitt; en som ser meg, lytter med hjertet og møter meg med varme. Slike mennesker er sjeldne, og jeg er takknemlig for at hun er min lege.

Faglig udyktig -kan ikke huske cellebilogiske/biokjemiske ting

Lege: Shahelia Sharmin Skrevet

Man møter en lat lege som tar ting for lett, latteliggjør(indirekte med kropsspråk) eldre/bevegelseshemmede. Hun ønsker å fakturere, etter råd fra sin sekretærjente, for timer pasienten ikke har bestilt/ikke kjenner at hun har reservert selv, og mens pasienten var innlagt på sykehus. Samtidig må man gi ros for hennes måte å bestille offentlige tjenester som tryghetsalarm og hjemme sykepleie, greier å navigere gjennom bydelsbyråkratiet.
Alt i alt må en vurdere om man vil ha en fastlege som tar ting seriøst og behandler/henviser-videre, eller om man vil bare vil stå på lista for at legen skal få utbetalt tilskudd fra det offentlige for et ekstra hode.

Svært dyktig og gir trygghet

Lege: Arnold John Ngugi Molvær Skrevet

Tar seg god tid og kommuniserer godt. Vennlig og imøtekommende.
Følger opp spørsmål jeg har på en grundig måte.

Veldig fornøyd

Lege: Arnold John Ngugi Molvær Skrevet

Trygg og dyktig lege som alltid hjelper og følger opp. Gode råd og anbefalinger og alltid tid. Føler meg veldig ivaretatt.

Anbefales ikke

Lege: Shahelia Sharmin Skrevet

Jeg fikk ny fastlege da jeg kom tilbake til Norge etter et opphold i utlandet. Hadde behov for henvisning til spesialist for å fortsette behandling fra før jeg dro til utlandet.

Første legetime måtte jeg sitte i venterommet i lang tid før jeg fikk komme inn til legen - og da var det bare konkludert med at jeg måtte be tidligere fastlegekontor om å sende henne journal så raskt som mulig og komme tilbake for ny time, da hun ikke kunne gjøre noe før dette. Andre besøk måtte jeg igjen vente i lang tid før jeg ble ropt inn - hun hadde ikke tatt notater fra forrige besøk og var ikke forebredt i det heletatt, hun kunne først ikke finne journalen min og mente den ikke hadde kommet inn fra tidligere fastlege, men da hun til slutt fant journalen min fikk jeg kun beskjed om at jeg måtte komme tilbake en annen dag for blodprøver, før hun kunne lage henvisning. Hun hadde ikke tid til å høre på meg eller sette seg inn i saken min denne gangen heller. Noen dager senere kom jeg for blodprøve, og jeg satt ute i venterommet i over 30 minutter etter avtalt time, uten at noen ropte meg opp - når jeg da etterlyste timen min ble jeg møtt med et bittert svar i skranken og de lot meg komme inn.

Henvisningen ble sendt - men denne fikk selvsagt avslag grunnet dårlig gjennomført henvisning - jeg spurte om en ny evaluering - jeg fikk ingen oppdatering etter to måneder, så sendte melding til legekontoret for å spørre om status - da fikk jeg beskjed at jeg bare måtte vente. Etter at jeg tok kontakt med min tidligere spesialist, fikk jeg anbefalt av henne å ringe sykehuset og spørre dem om status på henvisning - da fikk jeg vite fra sykehuset at denne henvisningen aldri ble sendt på nytt - jeg byttet fastlege snarest etter den mangelfulle hjelpen. Etter å ha kontaktet legekontoret angående henvisningen som aldri ble sendt til sykehuset, fikk jeg beskjed at hun ikke kan rette opp i feilene sine, ettersom jeg byttet fastlege.
Anbefales virkelig ikke - jeg måtte på tre besøk (som kunne vært 1 besøk), kaste bort flere måneder på å vente, som kun førte til at jeg må starte helt på nytt i prosessen hos en annen fastlege. Bortkastet tid og penger.