Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Åsgårdstrand Legekontor
God behandling
Lege: Tobias Pihl SkrevetIdag hvor alle stresser og ikke har tid til å lytte til deg. Så behandler Tobias Pihl deg ikke bare som en pasient men som et med menneske. Gir deg god hjelp og trygghet. Anbefaler han virkelig på d sterkeste.
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Lege: Tobias Pihl Skrevet⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Tobias Pihl er en veldig flink og dyktig lege. Tar seg tid til å lytte, forklarer godt og gir trygghet. Jeg er veldig fornøyd med oppfølgingen jeg har fått. Anbefales på det sterkeste!
Trygg, flink og tar tak
Lege: Tobias Pihl SkrevetEn lege som lytter, tar tak og ordner opp i alt. Aldri vært borti en lege som gjør så mye for pasientene. Føler meg alltid ivaretatt hos Tobias. Har også en helt spesiell omsorg for babyer/barn.
Trygg og seriøs
Lege: Tobias Pihl SkrevetJeg syns dr. Phil er en veldig imøtekommende lege som tar alt på alvor.
Han bryr seg om pasientene sine
Rask til å konkludere…
Lege: Tobias Pihl SkrevetSærdeles dårlig evne til å lytte og får inntrykk av at det er viktigere å behandle pasienten raskest mulig, noe som sikkert er fint i mange tilfeller…men enkelte saker krever litt mer innsats. Mulig grunnet overbelastning og stress, ikke vet jeg. Flink til å utstede resepter ved behov. Er man usikker på mottatt begrunnelse/vurdering kan dette være av en grunn. Beklager negativ feedback, men slikt må belyses. I dette yrket mener jeg at kvalitet går foran kvantitet. Vet jeg ikke er alene, men jeg kan kun uttale meg om egne erfaringer.
Skriver ikke dette for å skade deres renommé, men en oppfordring og håp om forbedring. Legger inn anonym e-post for min egen del.
💙 Visste du at Legelisten årlig har over 3 millioner brukere?