Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Åsgårdstrand Legekontor
Tilgjengelig og tillitvekkende
Lege: Helene Ingeberg SkrevetFøler meg godt ivaretatt med rask viderehenvisning «oppover» når det var nødvendig.
Noe sen respons og «nøyaktighet», men det kan sikkert skyldes mine høye forventninger
Rolig og forståelsesfull
Lege: Marianne Bruun Lien SkrevetMarianne har alltid gitt gode råd og er en veldig god lytter. Jeg har tidligere hatt vikarleger hvis som har bagatellisert symptomene mine, men Marianne har aldri løftet et bryn når jeg har kommet til henne. Hun tar meg alltid seriøst uansett hva som plager meg.
Jeg håper hun forblir legen min så lenge som mulig.
Grundig og hyggelig
Lege: Helene Ingeberg SkrevetTar seg tid til å høre etter, og setter seg inn i problemet. Sjekker grundig opp og gir gode svar. Lett å prate med.
Empatisk, lyttende og løsningsorientert
Lege: Helene Ingeberg SkrevetJeg var svært fornøyd med min forrige fastlege Ole Petter Hjelle og var naturligvis usikker på hva som ventet etter ham. Men jeg vil understreke at jeg ble imponert fra første stund over Helene Ingeberg. Jeg oppfatter henne som kunnskapsrik, empatisk, lyttende og løsningsorientert. Hun var også godt orientert om min epikrise fra første konsultasjon. Jeg har allerede anbefalt henne, selv om hun er fullbooket. Hun kan være forsinket ved telefonkonsultasjoner, noe som sannsynligvis kan skyldes en presset arbeidssituasjon. Det er det eneste som jeg kan kalle negativt. Og det er egentlig en bagatell.
Trygg og lyttende
Lege: Marianne Bruun Lien SkrevetEn veldig flink fastlege som lytter og viser forståelse for tingene man tar opp med henne. Bruker god tid på pasientene sine.