Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Atlaslegene
Tar deg ikke seriøst
Lege: Helene Birgit Linnea Lindbäck SkrevetHun var helt ok lege før. Men nå føler jeg meg mere dum og teit når jeg drar til hun, og at hun ikke tar meg seriøst med mine plager/problemer
Ubehagelig oppførsel
Lege: Hans Halvard Tvedten SkrevetHadde min andre missed abortion i løpet av kort tid, og en historie med dødfødsel og komplisert svangerskap. Var nedbrutt og deprimert. Det eneste han sa var: hvis du tror at jeg er noe Doktor snill og grei som du kan komme til når du vil ha sykemelding så tar du feil. Skal sies at jeg ikke nevnte noe om sykemelding, kun at jeg bare gråt og fungerte dårlig. Ufattelig ubehagelig opplevelse, som forøvrig føyet seg inn i rekken av andre merkelige ting.
Kunnskapsrik og imøtekommende
Lege: Fredrik Alexander Amundsen Sletten SkrevetMeget fornøyd med behandling og oppfølging, Gir raske tilbakemeldinger når man henvender seg på kontaktskjema
Kunnskapsrik og veldig god kommunikasjon!
Lege: Fredrik Alexander Amundsen Sletten SkrevetUng og veldig kunnskapsrik. Snakker til meg hele tiden, tar opp samtalen på mobil, har derfor øyekontakt under samtalen.
Ny lege
Lege: Fredrik Alexander Amundsen Sletten SkrevetNy fatlege og har hatt mange ledige plasser på en kort liste.
Kunne bli bedre til å lytte og bruke tid på å finne ut hva som egentlig er problemet.