Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Atlaslegene
arrogant og lettsindig
Lege: Lars Furuseth SkrevetOpplever han som arrogant og lite forståelsesfull. Ikke grundig i sine undersøkelser og tok veldig lett på medisinering og råd. Følte meg direkte overkjørt! Byttet etter kun et par besøk.
Både og
Lege: Hans Halvard Tvedten SkrevetHH Tvedten har jeg og familien hatt som fastlege i mange år, han gjør jobben sin bra og man blir tatt på alvor, det som kanskje ikke er helt topp er at han er umulig å få tak i på telefon, legger man igjen beskjed så tar det gjerne dager før han ringer tilbake om han i det heletatt gjør det.
Den beste av de beste
Lege: Hans Halvard Tvedten SkrevetTrolig den beste legen jeg har vært borti. Aldri "dårlig" tid! Tar seg god tid til å høre på hva som blir sagt, og er interessert i å "finne" årsaken til sykdommen, og ikke bare hva det er. Anbefales på det sterkeste!
Dyktig. Gog kommunikasjon
Lege: Lars Furuseth SkrevetSeriøs og tar pasienten på alvor. Grundig i sin undersøkelse. Oppfølging og tilbakemelding meget god. Den beste legen jeg har hatt til nå.
Rolig og veldig hyggelig
Lege: Hans Halvard Tvedten SkrevetHan stresser ikke og tar seg god tid. Tar ting på strak arm, og svarer gjerne på flere spørsmål selv om tiden er brukt. Lett å snakke med, og ikke vanskelig å ta opp det man har på hjertet.