Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Nesttun Allmennpraksis
Fantastisk fastlege!
Lege: Lene Kristin Kroken SkrevetBle anbefalt å bytte fastlege til Lene Kroken da jeg flyttet til Bergen, og leste kommentarene her inne etter at jeg hadde byttet. Ble rimelig nervøs av alt som ble skrevet, men fikk meg heldigvis en positiv overraskelse! Hun har nå vært fastlegen min i flere år, og jeg kommer aldri til å bytte. Hun er den mest fantastiske fastlegen jeg har hatt, og jeg kan absolutt anbefale henne videre!
Hun tar det jeg sier på alvor, og henviser videre med en gang, hvis det trengs. Hun engasjerer seg i meg som pasient, og er genuint interessert i hvordan det går og hvordan hun kan hjelpe med det jeg måtte komme med. Hun er veldig kunnskapsrik, og tar seg alltid god tid. Jeg synes også det er lite ventetid ift. andre fastlegekontor, der man gjerne blir sittende å vente i en halvtime over tiden før man får komme inn.
Tommel opp herfra!
uinteressert, travel og kald.
Lege: Kari Skagseth SkrevetDette er en streng og seriøs lege som man ikke gleder seg å gå til for hun kan være kald og lite forståelsesfull. Man sitter alltid lenge å venter og når man kommer inn får man høre hun har dårlig tid. Noen ganger er humøret hennes bedre, men jeg har likevel aldri hatt en god følelse etter endt legebesøk.
Får ikke hjelp
Lege: Lene Kristin Kroken SkrevetTar ikke problemene jeg kommer dit for på alvor. Gir ikke veiledning eller hjelp. Vil at jeg skal bestille mange legetimer for å kun snakke om de fysiske plagene (upåvirket av psyken) jeg har, uten at hun gjør noe for å prøve å hjelpe. Vil ikke henvise til spesialist selvom det er nødvendig.
Faglig dyktig, og svært empatisk
Lege: Bent Folkvord SkrevetEn imøtekommende lege som 'ser' hver enkelte pasient. Faglig dyktig, og har svært god oppfølging - langt over gjennomsnittet.
Trygg og kunnskapsrik
Lege: Benedicte Djupesland SkrevetHun er imøtekommende, vennlig, lyttende og gir inntrykk av å være faglig dyktig.Hun har tydeligvis satt seg inn i tidligere behandling.
💙 Visste du at Legelisten årlig har over 3 millioner brukere?