Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Leger i Nord
Hyggelig og følger godt opp.
Lege: Marcus Vold SkrevetTar seg god tid til meg som pasient. Synes jeg får den hjelpen jeg trenger og blir fulgt opp. Han er klar på at pasient er i fokus og sier jeg ikke må nøle med å kontakte han om det er noe. Dette er betryggende. Også de øvrige på kontoret er hyggelige og imøtekommende når det gjelder forespørsler om time eller resepter.
Veldig misfornøyd.
Lege: Eldbjørn Magnus Furnes SkrevetHan var vikar for vår fastlege i en periode. Vi vurderte å bytte fastlege. Møtte mye motgang å var veldig sterk på sine meninger. Følte meg rett å slett overkjørt av legen. Vill ikke anbefale han om du ønsker en lege man kan få hjelp av istedenfor motgang og personlige meninger... Veldig uprofesjonell lege.
Fremragende lege!
Lege: Marcus Vold SkrevetDr. Vold er et medmenneske med et godt hjerte. Dyktig i faget er han også. Er lyttende og spørrende for å finne ut hvordan han kan hjelpe til på best mulig måte. I tidligere krisesituasjoner har han tatt seg tid til å hjelpe meg. Å til tross for jeg har fått akuttime på 10-15 min, blir jeg aldri kastet på dør dersom vi overskrider tiden.
Jeg føler meg så ivaretatt og trygg på denne legen!
Stor kompetanse og følger alltid opp
Lege: Michael Haugen SkrevetMichael Haugen har vært min fastlege i mange år. Føler meg alltid ivaretatt og tatt på alvor. Han er en faglig dyktig lege som også har evnen til å være medmenneske og ikke minst følge opp utover det som man kanskje kunne forvente.
Meget vanskelig og hoven.
Lege: Marcus Vold SkrevetUtrolig vanskelig lege. Forlanger at man bestiller time for den minste ting. Noe så enkelt som å få en resept på noe man har brukt i årevis kan bli et problem, viss man ikke bestiller time.
Har en klar oventil og ned holdning ovenfor pasienten. Lytter overhodet ikke på pasienten.
Denne legen har helt klart valgt feil yrke, med tanke på passende personlighet og utøvende kunnskap.