Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Triangel Legesenter
litt lite forståelse
Lege: Sara Klefsås SkrevetLitt liten forståelse og innsikt i problemer, kan virke litt overflatisk. Lite villig til å sjekke ut om ting du lurer på og kommer med forslag på. ok til vanlig konsultasjon, men ikke hvis du har en spesifikk sykdom.
Imøtekommende
Lege: Sara Klefsås SkrevetLytter og finner ut hva som trengs, sender deg videre for å sikre en eventuell diagnose. Hun er en fastlege du kan stole på.
Lite forståelse for psykiske plager
Lege: Sara Klefsås SkrevetHar vært hos henne to ganger, og hun tar seg tid og er hyggelig og profesjonell. Men opplever at det er lite forståelse å få. Når man har slitt psykisk over mange år, så er det ikke noe som endrer seg med det første. Hun var mer opptatt av å prøve løsninger som allerede er utprøvd, enn å få med seg hva jeg ønsket.
Overflatisk
Lege: Sara Klefsås SkrevetViser ingen eller liten forståelse for pasientens plager psykisk. Kom dit etter susidal adferd og fikk beskjed om at jeg måtte finne noe å glede meg over og ta kontakt om det ble krise. Så det var krise men fikk ingen forståelse.
Ok lege
Lege: Sara Klefsås SkrevetFikk ett helt greit førsteinntrykk, middels fornøyd, men kommer nok til å besøke legevakta framfor å bestille legetime så langt det lar seg gjøre.
💙 Visste du at Legelisten årlig har over 3 millioner brukere?