Landsbylegen i Randaberg

Telefonnummer 51 41 44 30 51 41 44 ...
Randabergveien 372 4096 Randaberg

Mer informasjon om vurderinger kan finnes på siden Ofte stilte spørsmål.

Siste vurderinger av behandlere ved Landsbylegen i Randaberg

Very Bad

Lege: Aleksandra Jovic Skrevet

It is almost impossible to get an appointment.
Waiting period in Helsenorge appointment booking system is up to 15 days. The reception lady use to have some emergency appointment slots. For availing that slots the patient need to call in the morning and keep waiting for half an hour. Most of the time it fills immediately.
The doctor is normal doctor without any special skills. I do not think it is worth to wait 15 days for getting an appointment just for a normal consultation. So the legecenter are simply using the scarcity of resource for own benefit. It is not worth pay tax to use such bad service.

Helt elendig oppfølging.

Lege: Anders Helgeland Skrevet

Har blitt mer og mer skuffa pga. svært dårlig oppfølging. Har savnet å ha en plan. Har følt meg veldig usikker fordi det er nesten ingen informasjon å få. I stedenfor skriver han ut medisiner uten at jeg ikke forstår helt hvorfor. I tillegg får jeg ikke en forståelse av at han setter seg inn i hva smerter er. Er ikke så veldig med smil og få heller. Nå er jeg veldig glad for at jeg har fått bytta fastlege. Kan ikke anbefales.

God og rask respons og tillitsvekkande

Lege: Aleksandra Jovic Skrevet

Aleksandra var lege ved Nytorget legesenter, og var i praksis min fastlege i flere år. Eg var svært nøgd med henne i ein fase av livet der det var nødvendig å ha ein lege som handla raskt og ansvarleg. Eg har alt godt å seia om Aleksandra Jovic

Satt igjen med ein følelse av å ver i veien

Lege: Anders Helgeland Skrevet

Eg Opplevde dessverre dette legebesøket som skikkelig utrivelig. Eg følte meg ikkje tatt i mot i det heila tatt, og satt igjen med ein følelse av at legen va uinteresserte i det eg hadde å sei.Kommunikasjonen va mangelfull, og eg opplevde legen som lite vennlig og lite imødekommende gjennom heila konsultasjonen. Det e kjipt når du går te legen for å få hjelp, men ende opp med å føla deg i veien.Basert på min opplevelse konne eg dessverre ikkje anbefalt denne legen te andre som ønske ein trygge og god dialog.

Topp lege

Lege: Anders Helgeland Skrevet

Han er en ung lege gir et godt inntrykk fra første stund. Jeg opplevde ham som både hyggelig, kunnskapsrik og veldig imøtekommende. Han tok seg tid til å lytte ordentlig, forklarte ting på en forståelig måte og fikk meg til å føle meg trygg og tatt på alvor.