Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Skeiane Legesenter
veldig fornøyd
Lege: Berit Søvik SkrevetHennes lytteevne og evne til å behandle problemet er veldig bra. Jeg har henne som fastlege mer enn 18 år, og jeg kan anbefalle henne til de andre.
Fantastisk Lege
Lege: Jorunn Sørensdotter Homme SkrevetHar bare gode ord å si om Jorunn. Kjempe flink Lege. Hun lytter, og sender deg videre viss hun er i tvil på noe. Flytter nå til Bergen, og håper jeg får en like gode lege der.
Dyktig, faglig oppdatert, grundig og omgjengelig
Lege: Cathrine Cecilie Oldeide SkrevetFlink til å informere grundig, og å etterstrebe ny viten om tilstanden/situasjonen, samt å holde seg oppdatert (eller henviser kjapt dersom hun mener noen er bedre på området). Er god til å ikke skrive ut sykemelding uten at alle muligheter er diskutert/utprøvd først, i tillegg til å se løsninger fremfor hindere. Er positiv, støttende, lyttende og trygg i sin profesjon, noe som gir meg som pasient trygghet i at jeg blir ivaretatt. Veldig stort pluss for at hun kan så veldig mye uten at det finnes et snev av arroganse. Mild og fin.
Ikke godt nokk
Lege: Kjetil Meling Hetta Skrevet-Alltid overbooket
-Umulig å få tak i via telefon
-Umulig å komme igjennom til skranken via telefon
-For treg respons på sms-tjeneste
-Ikke mulig å få tilsendt dokumenter, kvitteringer OL pr post eller e-post
-En "time" varer sjeldent lengre en 10-15min
-Dårlig service og respons fra personalet i skranken
-Ingen hjelp å få i løpet av legens ferie-avvikling
-Kjekk og grei å prate med når en først kommer inn døren.
-Ingenting å si på Kjetil som praktiserende allmennlege.
Verste legetime noen gang
Lege: Berit Søvik SkrevetBle rett og slett skjelt ut på legetime, da lege hadde et helt annet syn enn meg på videre henvisning. Dette på tross av anbefaling fra fagsted om å sjekke videre på egenhånd, og betale for videre undersøkelse selv. Synes dette var en fæl opplevelse da jeg ikke har hatt noe å si på legen tidligere. Helt uakseptabelt av en lege selv om forskjellig mening!