Torkel Mohn
Jeg gikk til Torkel noen får ganger før jeg gikk lei av at han rotet bort testresultater og at jeg ikke fikk svar på prøver som han sendte inn. Han er den legen med flest pasienter i Trondheim, og det er merker du på hvor dårlig tid han har. Han framstår også som litt nedlatende og selvopptatt. Føler ikke at han gjorde en god jobb i mitt tilfelle.
Har hatt 4 fastleger i mitt liv pga. flytting og Mohn er den desidert verste av de (for øvrig vært strålende fornøyd med 3 andre). Han har en laaaang pasientliste, de gangene jeg var innom (med timebestilling) hadde han knapt 5 min til overs til meg, og de minuttene brukte han til å forelese for meg, jeg slapp lite til. Det viktigste en fastlege gjør er å lytte og det gjør/gjorde ikke Mohn! Han er også vanskelig å be om noe; f.eks foreleser han om at det er alt for mange studenter som får forlenget eksamenstid på tynt grunnlag, noe som sikkert stemmer, men ved å si det formidler han at mistro til meg. Holdningen hans er generelt ovenfra og ned. Hadde jeg kunnet gitt null stjerner hadde jeg gjort det.
Veldig fornøyd med å ha Mohn som min fastlege. Jeg går sjelden til lege, så når jeg først går forventer jeg å bli tatt på alvor. Dette føler jeg Mohn gjør.
Ellers fremsto han imøtekommende og samarbeidsvillig. Fikk svar på en profesjonell måte på de spørsmålene jeg hadde, og han undersøkte raskt og effektivt dersom dette var nødvendig. Timen var raskt over, uten at jeg fikk inntrykk av at han stresset eller hadde dårlig tid. Han tok seg tid til meg. Veldig fornøyd!
de beste legen jeg har hatt så langt, da han tok mine problemer på alvor og ga meg noen gode råd, som ikke gitt direkte på sykdom, men søknader jeg måtte sende senere ifht min ulykke i håp om erstatning osv.
Synd jeg ikke kunne få han med meg på flyttelasset!
Jeg er dessverre nokså enige med den foregående vurderingen. Han er ganske opptatt av sitt image, og problemene mine ble bagatellisert med en uforskammet bemerkning.