Torkel Mohn

Autorisasjon (1992)

Venteliste

29 personer

Sist ledig plass

Se når legen sist åpnet sin liste for nye pasienter utenom ventelisten

Gløshaugen legesenter AS Telefonnummer 400 01 223 400 01 2 ...
Richard Birkelands veg 5 7034 Trondheim
Torkel Mohn er en av 209 fastleger i Trondheim

Mer informasjon om vurderinger kan finnes på siden Ofte stilte spørsmål.

Siste vurderinger av Torkel Mohn

Den beste fastlegen jeg har hatt!

Har hatt Torkel som fastlege i litt over seks år. Jeg opplever han som en lege med ekte engasjement for meg som pasient. Han tar meg alltid på alvor, og dømmer ikke. Kjenner meg ikke igjen i ovenfra-og-ned-holdningen enkelte her har beskrevet, jeg føler at han er på samme nivå som meg. Normaliserer mine problemer, og får meg til å føle at jeg ikke er unormal (har et tabubelagt problem). Han er god til å lytte, noe han beviser etterpå når han skriver på journalen min, da leser han høyt mens han skriver og han har fått med seg alle detaljer. Han har en fin balanse mellom å være profesjonell og å være personlig.

Som kvinne føler jeg meg sårbar når jeg ligger i stolen og skal få gynekologisk undersøkelse, men jeg kan med hånda på hjertet si at jeg heller vil undersøkes av han enn av en kvinnelig gynekolog pga hans evne til å gjøre situasjonen avslappet (har prøvd begge deler). Da jeg satte inn kobberspiral (smertefullt for meg) fulgte han nøye med meg etterpå i tilfelle jeg skulle besvime, og ga meg tid til å komme til hektene.

Angående tilgjengelighet, så har jeg ikke opplevd det som et problem at han er en travel mann. Har måttet vente to uker på time på det meste, noe som har vært helt greit der og da. Den ene gangen jeg sa det hastet fikk jeg time med én gang. Konsultasjonene er ikke lange, men jeg føler aldri at jeg blir sendt ut for fort. Han får mye gjort på den korte tiden, og jeg får sagt det jeg har på hjertet.

Det at han er en avslappet type er positivt for meg, vi ler mye i løpet av konsultasjonen, og jeg slapper alltid av. Jeg går alltid ut fra kontoret hans med et stort glis om munnen. Han har hjulpet meg utrolig mye gjennom årene, og jeg gruer meg til å flytte fra byen og bytte fastlege. Skulle gjerne tatt han med videre!

En topp lege!

Han er åpen, lyttende, ikke dømmende, effektiv, profesjonell men samtidig passe nok personlig, kan sitt fag og er ærlig. Alle kvaliteter en setter pris på hos en god lege. Han har tid når tid er nødvendig å ha.

Den beste legen jeg noen gang har hatt!

En topp lege! Han lytter, er ikke dømmende, effektiv, profesjonell men samtidig passe nok personlig, kan sitt fag og er ærlig. Alle kvaliteter en setter pris på hos en god lege. Går fra kontoret hans med en følelse av å ha blitt godt ivaretatt og har i tillegg fått et strålende humør på kjøpet. Det at han har mange pasienter tenker jeg er et bevis på at han er hardtarbeidende, godt likt og har gjerne fått litt ekstra erfaring med ulike typer pasienter.

Akseptabel

Grei nok. Mohn skal ha ære for at han faktisk klarte å komme til en fornuftig og, viste det seg, riktig diagnose på meg, og fikk skrevet ut medisiner som hjalp.

Imidlertid, som enkelte andre her sier, han har for dårlig tid, så han fulgte aldri opp, noe som i praksis gjorde at jeg har slitt med mine problemer i mange år før jeg nå er i stand til å arbeide igjen.

Mohn trenger å halvere pasientlista si så han har tid til pasientene. Selv om jeg ikke opplevde det som et problem, ser jeg også at han kan framstå som noe overdrevet selvsikker og overkjørende i samtale. Totalt sett, dog, kan jeg ikke utsette noe på det faglige.

Superlegen!

Alt i alt en veldig flink lege som har hjulpet meg med så mangt. Inntrykket fra han diagnostiserte kyssesyke under 1 min etter jeg gikk inn døra hans for første gang (med bekreftende test fra labben etterpå) har blitt stående som et sterkt bilde for meg, det går fort, men han har som oftest rett og rekker å både trøste, høre og se deg på de minuttene du er der.

Han oppleves som en kjempegrei lege som hører på meg og lar meg velge selv hvilken løsning jeg vil ha etter å ha gitt god informasjon og gjerne en anbefaling om hva han mener.

Han har mange pasienter, og det kan ta litt tid om du har et problem som ikke haster, men det er helt greit når behandlingen er så god. Om det er hast så har jeg alltid fått time raskt. Timene er ofte korte men veldig effektive, og jeg har aldri følt jeg ikke har fått den tiden og hjelpen jeg trengte.