Anette Katharina Bender

Legene i Oscarsgate 12
Kvinne, 60 år

Spesialisering

Allmennmedisin

Godkjenning

Autorisasjon (1995)

Ledige plasser

0 av 1000
Motta varsel når denne legen får ledig plass

Venteliste

16 personer

Sist ledig plass

Se når legen sist åpnet sin liste for nye pasienter utenom ventelisten

Advarsler

Sjekk eventuelle reaksjoner fra Helsetilsynet

Vurderings­varsel

Bli varslet når nye vurderinger blir publisert

Praksis

Legene i Oscarsgate 12
Oscars gate 12 0352 Oslo
Anette Katharina Bender er en av 544 fastleger i Oslo

Les mer om Pluss

Brukernes vurderinger

Samlet vurdering
(20)
20 vurderinger
Tilgjengelighet
(13)
13 vurderinger
Tillit og kommunikasjon
(16)
16 vurderinger
Service
(13)
13 vurderinger

Siste vurderinger av Anette Katharina Bender

Sur, kjølig og arrogant

Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Hadde henne som fastlege, men sluttet. Gruet meg nesten for å gå dit. Hun virker streng og bitter. Ikke særlig blid og imøtekommende. Hun er i tillegg antroposofisk lege, som er et pluss.

Dyktig lege

Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Anette er ei kjempe dyktig lege med mye kunnskap. Jeg opplever henne som kjærlig, imøtekommende, og omsorgsfull. Hun lytter til mine problemer, og kommer med gode forslag samt løsninger.
Hun har en tendens til å prate litt for mye (ikke om seg selv slik andre hevder her, men om hvordan jeg har det). Dette er jo selvsagt positivt for de som ønsker å få litt ekstra omsorg eller oppmerksomhet.

Anbefaler henne på det sterkeste!

Nedlatende og sint

Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Dårlig opplevelse hos Anette Bender, som snakket nedlatende til meg, hevet stemmen, kjeftet og slo i bordet mens jeg var syk og i en svært sårbar situasjon. Jeg synes det er uakseptabelt og uprofesjonelt å møte syke pasienter på denne måten.

Passivt aggressivt och professionellt bemötande

Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Beställde tid hos Anette Bender och fick en timme samma dag. Nær jag beskrev mina symptom och grunden till varför jag kommit reagerade hon med att idiotförklara mig för att jag tagit upp hennes tid, då det egentligen var en akuttimme - något jag inte hade blivit informerad om vid timesbeställning. Jag var tvungen att beklaga mig och förklara att det säkert blivit ett misstag, något hon besvarar med att jag hade en minut på mig att visa henne varför jag kommit, då hon hade två väninnor som väntade på henne utanför och att dem skulle i møte.
Jag har aldrig upplevt en läkare vara så oprofessionell någonsin. I tillägg till det har jag varit meget missnöjd med alla andra timer hos Anette Bender.

Ikke fornøyd

Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Jeg var i utgangspunktet veldig positiv til Anette da jeg startet hos henne. Men dessverre har kommunikasjonen blitt dårligere og dårligere oss imellom -noe som selvfølgelig også kan ha noe med meg å gjøre! Vi har hatt våre uoverensstemmelser, men som profesjonell lege burde man kunne forvente å bli snakket ordentlig og pedagogisk til. Jeg er usikker som vordende mor og siste besøk endte med at Anette hevet stemmen og slo i bordet. Jeg gikk gråtende derifra og vet ikke om jeg orker å si dette til henne - eller om jeg bare bytter lege.
Det virker som om det jeg forteller henne om min sykdomstilstand ikke går helt inn på henne, at hun ikke tror helt på det jeg sier. Jeg har måttet forsvare min sykdom ovenfor henne og som ME passient er dette veldig slitsomt. Jeg har ufrivillig hatt livet på vent de siste 3 årene og det er det absolutt ingen som vil!
På meg virker det som om hun har «bestemt» seg for at jeg skal kunne klare å bli raskere frisk enn det som faktisk er realiteten. Så dessverre ingen god balanse mlm pasient- og legeforholdet her...