Marthe Kristin Kongshaug

Allmennmedisin

Autorisasjon (1992)

Marthe Kristin Kongshaug er en av 608 fastleger i Oslo

Siste vurderinger av Marthe Kristin Kongshaug

Lege og menneske som topper i begge henseender

En meget flink og sympatisk lege

Hun behandler dine sykdommer og dine problemer med stort alvor, det er en fornøyelse å besøke henne på legekontoret. Legesenteret har et godt og hyggelig faglig miljø. Hun behandler også utenlandske pasienter og kvinner med stor respekt, kjærlighet og faglig tyngde!

Den værste legen jeg har hatt.

Arrogant og nedlatende, ikke interessert i å lytte til pasienten.

Hyggelig og profesjonell

Har riktignok bare vært hos Kongshaug en gang foreløpig, men syns kritikken hun har fått her virker ufortjent. Hun har det tydeligvis travelt, men tok seg likevel tid til å spørre meg om hvordan jeg har det generelt i livet utover sykdomshistorie, og virket genuint interessert, selv om jeg bare kom for en enkel resept. Kommer til å fortsette som pasient hos henne. Veldig fint med kølappsystemet på senteret, fint å kunne komme som drop-in, selv om man naturlig nok må påregne litt ventetid.

hastverk er lastverk

her finnes lite tid til pasient, føles som man blir kastet på dør før man rekker å sette seg ned. veldig frustrerende lege!

Bytta etter to legebesøk

Jeg var pasient hos dr. Kongshaug et par måneder som gravid. Ved første konsultasjon fikk jeg beskjed om at "det ofte går dårlig ved første gravididtet", og derfor var det ikke nødvendig å ta noen prøver eller noe. Jeg satt igjen med følelsen av at jeg var litt dum som gikk til lege bare fordi jeg var 10 uker gravid. Ved andre og tredje besøk fikk legen fort fylt ut de papirene som er påkrevd, før andre ting ble overlatt til helsesekretær. Jeg byttet fordi jeg ikke følte meg helt sikker på at jeg og babyen ble ivaretatt.