Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved St. Olav Medisinske
Helt Ok lege
Lege: Randi Birgitte Modalsli Berg SkrevetHun er snill, empatisk, forståelsfull og kunnskapsrik. Har aldri følt meg så trygg hos noen annen fastlege og stoler på at hun vet hva hun gjør. Er likevel vanskelig å få tak i og tar lang tid å få svar, glemmer ting osv, men synes ikke dette går på hennes kompetanse som lege å gjøre, men mer at fastleger generelt er overarbeidet.
Ikke fornøyd
Lege: Ljiljana Mirkovic SkrevetJeg har dessverre hatt flere negative opplevelser hos Ljiljana. Jeg føler meg ikke tatt på alvor, og har opplevd flere ganger at hun mangler utstyr til grunnleggende undersøkelser. Jeg må som regel vente svært lenge, og timene blir hastet gjennom fordi hun ligger bak. Dette fører til at hun ikke gir meg noen gode svar på symptomene mine.
Forståelsesfull og trygg lege
Lege: Randi Birgitte Modalsli Berg SkrevetRandi er den beste fastlegen jeg har hatt. Hun er alltid forståelsesfull, og jeg føler meg tatt på alvor. Jeg får alltid den hjelpen jeg trenger og blir behandlet med respekt. Det er ofte lang ventetid for å få time. Av og til bruker hun lang tid på å skrive ut resept eller sykemelding, men det ordner seg alltid til slutt.
Trygg og kunskapsryk
Lege: Randi Birgitte Modalsli Berg SkrevetVeldig kunskapsryk lege.Jeg er veldig fornøyd med behandlingen jeg får.Det er let å komme i kontakt med behandleren.
Sikkert greit om du er mann
Lege: Trond Helge Orlin SkrevetHadde utrolig vondt i ryggen og behøvde hjelp til å finne ut hva det var. Strevde med å bevege meg og alt gjorde vondt. Han sa at siden jeg er dame så er det nok psykisk og det eneste jeg trengte å gjøre var å gå en tur i skogen. Han ville ikke gjøre noen videre undersøkelser og ville heller ikke gi meg sykemelding. Ryggen ble ikke bedre. Byttet lege.