Trond Helge Orlin

Allmennmedisin

Autorisasjon (1995)

80 av 2000
Bytt fastlege

Bytte til Trond Helge Orlin?

Bytte av fastlege gjøres på helsenorge.no. Klikk på knappen under for å gå til Trond Helge Orlin's oppføring der.

St. Olav Medisinske Telefonnummer22 03 34 4422 03 34 ...
St.Olavs gate 3 C 0165 Oslo
Trond Helge Orlin er en av 620 fastleger i Oslo

Mer informasjon om vurderinger kan finnes på siden Ofte stilte spørsmål.

Siste vurderinger av Trond Helge Orlin

En dårlig lege. Kort sagt.

Jeg har fått ingen hjelp hos denne legen.
Bortkastet tid og penger
Eneste anbefalingen var ofte "Vent til det går over"
Latterlig

kan ikke anbefales

Jeg ble anbefalt Dr. Orlin av helsesekretæren, da den legen jeg egentlig hadde valgt, aldri var tilstede.
Førsteinntrykket av han var helt ok, men så kom jeg i en veldig tung periode psykisk, og Dr. Orlin presterte å bare feie det hele vekk, jeg prøvde å få frem at jeg var litt bekymret fordi jeg drakk så mye alkohol hver dag, men da presterte han å si "hahaha..men da er det jo bare å ta noen antabus da.."

Byttet fastlege etter det og fikk mye bedre hjelp.

Beste legen jeg har hatt!

Jeg har brukt Trond i ca 13 år, og har ingen planer om å bytte. Han har fulgt meg gjennom kroniske plager, svangerskap, enkle plager, henvist til operasjoner, barneplager, osv. En svært dyktig mann med lite dikkedarer. Han hører på hva du sier, men det er ikke gitt at du får noen "mirakelkur". Han sier ting som de er, og det er ikke sikkert at det stemmer med din oppfatning. Alltid i godt humør, og kjapp i replikken. Føler meg alltid godt ivaretatt hos Trond.

En fremragende lege etter min smak!

Trond er faglig dyktig (jeg er i bransjen selv), humoristisk men seriøs, og ikke minst behersker han kunsten å småprate og å få pasienten til å slappe av. Han gir også inntrykk av å mene at dersom pasienten mener det er noe galt - så ER det som regel noe som er galt.
Familien har hatt Trond som fastlege i mange år, og opplever alltid å bli tatt på alvor. Det være seg for kroniske plager, forbigående småplager, sosiale- eller psykiske plager. Jeg er uenig med de som mener at han er mindre egnet for mentale plager. Min erfaring er at han også tar slikt alvorlig, og han har heller vært pådriver for behandling og tiltak enn å avfeie det. Noen ganger kan det kanskje gå litt fort i svingene for Trond, men når man påpeker det ler han av det selv og gjør det som må gjøres. Det eneste beklagelige er at det er vanskelig å få time hos ham - han er antagelig alt for populær

Hel ved

Har hatt Trond som fastlege i 7-8 år nå og er meget fornøyd. Han er pragmatisk, bruker gjerne internett og skriver ut resept på allergimedisin uten å forlange et unødvendig besøk på hans kontor.