Erlend S. Lindholt
Bestill time
| I dag 4. jun | I morgen 5. jun | Lør 6. jun | Søn 7. jun | Man 8. jun | > | |
|---|---|---|---|---|---|---|
Om
Å ta kontakt kan være et stort og sårbart steg. Derfor er det viktig for meg å møte deg med varme, respekt og faglig trygghet, og å bidra til å skape en relasjon hvor du kan kjenne deg forstått og ivaretatt. Sammen utforsker vi det som er vanskelig, samtidig som vi jobber aktivt mot endring og utvikling.
Jeg arbeider med problemstillinger som blant annet angst, depresjon, traumer, avhengighet, eksistensielle utfordringer, emosjonelle vansker, livskriser, sorg, lav selvfølelse og relasjonelle utfordringer. Mange oppsøker også terapi hos meg i perioder hvor livet oppleves overveldende, fastlåst eller uten tydelig retning.
Jeg tilpasser terapien til deg og dine behov, og målet er at samtalene skal gi deg dyp innsikt, meningsfulle erfaringer og verktøy som vil være nyttige for deg, og som treffer og endrer det problemet som du sliter med. Min tilnærming er integrativ, med forankring i psykodynamisk terapi, emosjonsfokusert terapi og kognitiv atferdsterapi. Jeg benytter også EMDR i behandling av traumer og belastende livserfaringer.
Jeg tilbyr også parterapi, hvor vi sammen arbeider for å forstå mønstrene som skaper avstand, konflikter og misforståelser. Målet er å styrke trygghet, emosjonell kontakt og gjensidig forståelse, slik at dere kan finne nye måter å møte hverandre på.
Erlend tilbyr også parterapi og timer med annen varighet enn det som per i dag kan bestilles på Legelisten. Andre timetyper kan bestilles her: