Grete H. Berild

Grete H. Berild, Gynekologene på Kolbotn
Kvinne, 65 år

Spesialisering

Fødselshjelp og kvinnesykdommer

Godkjenning

Autorisasjon (1986)

Advarsler

Sjekk eventuelle reaksjoner fra Helsetilsynet

Vurderings­varsel

Bli varslet når nye vurderinger blir publisert

Praksis

Grete H. Berild Telefonnummer66 99 69 0066 99 69 ...
Kolbotnvn. 33, Mega Tårnhuset 1411 Kolbotn
Vis kart
Gynekologene på Kolbotn
Kolbotnveien 33 1410 Kolbotn
Vis kart
Grete H. Berild er gynekolog i Nordre Follo

Brukernes vurderinger

Samlet vurdering
(9)
9 vurderinger
Tilgjengelighet
(6)
6 vurderinger
Tillit og kommunikasjon
(6)
6 vurderinger
Service
(5)
5 vurderinger

Siste vurderinger av Grete H. Berild

Imøtekommende, forståelsesfull og dyktig!

Klinikk: Grete H. Berild Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

En imøtekommende lege, som viste god forståelse for meg. Hun stilte spørsmål og var opptatt av å gjøre ting ordentlig. Anbefales på det sterkeste.

Trygg og kunnskapsrik

Klinikk: Grete H. Berild Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Grudde meg veldig til denne timen, da jeg har hatt en del vondt i eggstokken og blødning i en lang periode. Og da Berild under undersøkelsen sier at vi tar å fjerner spiralen i samme slenge, da... For en del år siden fikk jeg den fjernet den hos allmennlege, og hun holdt på i evigheter og det var såpass smertefullt at jeg holdt på å besvime, så vi måtte ta pause underveis, en mareritt opplevelse. Her så var spiralen ute på 2 sek! Og ingen smerter verken under undersøkelsen eller etterpå. Jeg er super fornøyd. Ble også tatt godt vare på damene på forværelset :) Endelig i trygge hender :)

Elendig service. Kynisk gynekolog. Scorer null på medmenneskelighet.

Klinikk: Gynekologene på Kolbotn Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Denne klinikken er dessverre preget av elendig service fra du henvender deg i skranken til du går ut døra. Sekretærene viser ingen interesse eller imøtekommenhet. De er utilgjengelige og gjør ting både ekstra firkantet og dyrt for pasientene. Gynekologen fremstår kald og ufølsom. Hun viser ingen varme eller forståelse for pasienten.

Fantastisk lege

Klinikk: Grete H. Berild Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Jeg skriver på vegne av min mor som ønsket å rose henne for arbeidet hennes. Hun ble tatt godt i mot og svært ivaretatt av Grete, hvor hun følte seg sett og hørt. Samtidig tok Grete et lite oppgjør med Ullevål Sykehus da moren min aldri fikk et tidspunkt for operasjon grunnet en svulst i livmoren. Hun hadde så store smerter at hun var helt immobil hjemme og ble raskt lagt merke til av Grete - som ringte leger og krevde at henne skulle bli lagt inn i akutt avdelingen.

Det var så flott å høre at moren min ble så godt ivaretatt ettersom hun dessverre har hatt en del dårlige erfaringer med leger.

Grete er absolutt til å anbefales på det sterkeste.
En god lege med et godt hjerte og gode verdier.

Kunnskapsrik, men må jobbe med empatien

Klinikk: Grete H. Berild Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Dr. Grete H. Berlid er ikke min fastlege, men en jeg har blitt henvist til, og som jeg har vært hos et par ganger.

Hun er veldig effektiv og meget kunnskapsrik. Hun er flink til å samtale rolig med deg når du ligger der med bena i været, med smerter som kan gi en hver kvinne lyst til å vri deg ut av stolen og løpe hjem.

Det som kan bli bedre er om hun tar seg tid til å forklare litt grundigere dersom det er noe som er helt nytt. I fjor fikk jeg vite at jeg kan ha tegn til celleforandringer i livmorhalsen, og jeg følte ikke at hun tok seg tid til å forklare hva dette vil si for meg som en ung kvinne.

Selv om hun ellers lytter og tar seg tid til å svare på spørsmålene mine, var jeg så i sjokk når hun fortalte dette at jeg ikke klarte å si eller spørre om noe. Jeg ble vist ut like fort som jeg kom inn, og endte opp med å gråte på pasienttoalettet før jeg fikk samlet meg og gått ut for å betale.

Når jeg kom hjem leste jeg meg opp på dette, og fant ut at det er vanlig å finne celleforandringer. Selv om det kanskje er noe hun har diagnostisert tusen ganger før, følte jeg meg ikke sett eller ivaretatt da det var min tur å få denne potensielt
livsforandrende beskjeden.