Mila Lilleeng

Volvat Oslo - Majorstuen, Volvat Oslo - Nationaltheateret
Kvinne, 48 år

Spesialisering

Hud og veneriske sykdommer

Godkjenning

Autorisasjon (2003)

Advarsler

Sjekk eventuelle reaksjoner fra Helsetilsynet

Vurderings­varsel

Bli varslet når nye vurderinger blir publisert

Praksis

Mila Lilleeng er hudlege i Oslo

Brukernes vurderinger

Samlet vurdering
(13)
13 vurderinger
Tilgjengelighet
(7)
7 vurderinger
Tillit og kommunikasjon
(10)
10 vurderinger
Service
(6)
6 vurderinger

Siste vurderinger av Mila Lilleeng

En meget professjonell og hyggelig lege som bryr seg!

Klinikk: Volvat Oslo - Majorstuen Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Jeg har vært til undersøkelse og behandling to ganger hos dr. Lilleeng på Volvat. Hun har ved begge anledninger opptredd profesjonelt og behagelig. Det er åpenbart at dr. Lilleeng i tillegg til sine høye faglige kvalifikasjoner også har den egenskapen at hun bryr seg om sine pasienter. Hun tar seg god tid, kommuniserer veldig bra på et forståelig plan og gjør det behagelig å være pasient. Jeg kan gi henne mine absolutt beste anbefalinger!
Gitle Kirkesola

meget dyktig og kunnskapsrik lege

Klinikk: Volvat Oslo - Majorstuen Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Bruker doktor Lilleeng ifm med kosmetiske prosedyrer i ansiktet og dekolte område.
Alltid fornøyd med resultatene etter at jeg har vært hos henne, får alltid gode og riktige råd, hun bruker god tid, er forsiktig, smertefulle prosedyrer forløper uten påkjenninger da hun er så omtenksom og flink til "å snakke vekk smertene ".
Dr. Lilleeng er alltid tilgjengelig, lett å kommunisere, og jeg får alltid svar på spørsmålene jeg har.

Nedlatende og lite høflig!

Klinikk: Volvat Oslo - Majorstuen Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Jeg har tidligere hatt kreft i en føflekk og ble henvist videre til hudlege for å sjekke opp en føflekk. Når det kommer til det rent faglige gjorde hun dette, og som hudleger jeg har vært hos tidligere, hun sjekket også føflekker på resten av kroppen. Den delen var grei.

Men da jeg skulle ta av meg klærne og hun oppdaget at jeg hadde flere store tatoveringer, begynte hun å sukke høyt og riste på hodet og gi meg lange leksjoner om økning i hudkreft, hvor ille dette er, og fulgte opp med enda mer sukking over tatoveringene mine.
Jeg forklarte henne at de fleste av disse har jeg hatt lenge før jeg fikk kreft i føflekken, men det endret visst ikke stort. Og at jeg er svært nøye med å bruke solkrem, unngå å bli brent etc, noe min forrige hudlege var opptatt av og ga meg skryt for.

Hun anbefalte meg også å vurdere å fjerne en tatovering i stedet for å gjøre den ferdig, noe jeg i etterkant har lest mer om og som virkelig ikke er å anbefale da dette ødelegger pigmentene i huden, og gjør det enda vanskeligere å se endringer.

Hun klarte til og med og spørre meg om hvorfor jeg hadde tatt disse tatoveringene, om det var fordi "kjæresten min liker det?".

Jeg har aldri møt en lege som har vært så nedlatende og fullstendig manglet folkeskikk, det er siste gang jeg kommer til å benytte denne legen eller Volvat i det hele tatt.