Profilbilde av plastikkirurg Marcus Eriksson

Marcus Eriksson

Profilbilde av plastikkirurg Marcus Eriksson
Plastikkirurg

Om

Dr. Marcus Eriksson er en meget erfaren og nøyaktig plastikkirurg. Kunstnerisk blikk for hva som gir et pent og naturlig resultat.

Dr. Marcus Eriksson er opptatt av naturlige resultater med maksimal trygghet. Hos oss får du ærlige svar når du kommer til en konsultasjon. Vi fraråder operasjon dersom vi ikke kan innfri dine forventninger eller hvis det er for høy risiko.

Dr. Marcus Eriksson har stor erfaring innen plastikkirurgi og estetisk medisin.

Plastikkirurgi

Autorisasjon (1994)

Offentlig avtale

Nei

Marcus Eriksson er plastikkirurg i Oslo

Siste vurderinger av Marcus Eriksson

Utrulig hyggelig og faglig kompetent

Klinikk: Privatklinikken AS - Tromsø Skrevet

Gikk opprinnelig til Dr. Marcus Eriksson for en konsultasjon i forhold til nesekirurgi. Han undersøkte nesen grundig, og rådet til å prøve juvaderm for å forme nesen i stedet da han trudde dette ville gi pene resultater uten den risikoen kirurgi medfører. Han var kjempehyggelig å prate med og var interessert og lyttet. Samtidig fremsto han som veldig erfaren og selvsikker som gjorde at jeg raskt fikk tillit til han. Jeg gikk med på å prøve juvaderm. Han brukte god tid og var veldig nøye, og resultatene ble virkelig kjempepene. Følte meg godt ivaretatt både av Dr. Marcus Eriksson og av Mette, og jeg fikk raskt svar på epost av klinikken i forkant i forhold til tidspunkt for time. Anbefales på det sterkeste.

Trygt og profesjonelt

Klinikk: Privatklinikken AS - Bergen Skrevet

Hver gang jeg kommer til Privatklinikken blir jeg møtt med et varmt personale. Jeg føler jeg er i trygge hender der jeg blir tatt godt i mot, og mine ønsker blir ivaretatt. Marcus møter alltid mine ønsker og sørger for at resultatet blir naturlig og passende for mitt utseende. Arbeidet blir utført presist med øye for detalj. Forlater Privatklinikken alltid like fornøyd!

Profesjonell behandling.

Klinikk: Privatklinikken AS - Tromsø Skrevet

Ble godt tatt imot. God informasjon både før og etter inngrepet. Svært fornøyd med resultatet. Kan anbefales.

Dyktige og detaljerte

Klinikk: Privatklinikken AS - Bergen Skrevet

Det er alltid like hyggelig å komme tilbake til Privatklinikken! Der har jeg alltid en trygg og behagelig kundeopplevelse da jeg blir møtt av en dyktig og erfaren lege og sykepleier. Resultatet blir jeg alltid kjempefornøyd med fordi arbeidet alltid utføres nøyaktig og med utgangspunkt i hva som passer mitt ansikt. På andre klinikker har jeg opplevd at legen «rusher» for å bli fort ferdig og resultatet blir deretter. Det er en helt annen opplevelse å komme til Privatklinikken hvor lege og sykepleier har øye for detalj, gode innspill og er utrolig dyktige. Jeg kommer til å forsette å dra til Privatklinikken 😊

Ligg unna!

Klinikk: Privatklinikken AS - Tromsø Skrevet

Er utrolig misfornøyd etter trådøft (de kalte det "ansiktsløft uten kirurgi") som kostet 75000!!.
Resultatet varte ikke, gikk opp kun etter noen uker . Har virkelig angret etter dette, og veldig lei for at jeg lot meg»lure» . Legen var og veldig ubehagelig når jeg klaget på behandlingen i ettertid. Styr unna denne legen!