Profilbilde av plastikkirurg Marcus Eriksson

Marcus Eriksson

Profilbilde av plastikkirurg Marcus Eriksson
Plastikkirurg

Om

Dr. Marcus Eriksson er en meget erfaren og nøyaktig plastikkirurg. Kunstnerisk blikk for hva som gir et pent og naturlig resultat.

Dr. Marcus Eriksson er opptatt av naturlige resultater med maksimal trygghet. Hos oss får du ærlige svar når du kommer til en konsultasjon. Vi fraråder operasjon dersom vi ikke kan innfri dine forventninger eller hvis det er for høy risiko.

Dr. Marcus Eriksson har stor erfaring innen plastikkirurgi og estetisk medisin.

Plastikkirurgi

Autorisasjon (1994)

Offentlig avtale

Nei

Marcus Eriksson er plastikkirurg i Oslo

Siste vurderinger av Marcus Eriksson

Trygghet, profesjonelt og rask respons

Klinikk: Privatklinikken AS - Oslo Skrevet

Etter mange år med store svetteproblem fikk jeg gjennomført Miradry av Dr. Marcus Eriksson, og kunne ikke vært mer fornøyd! Jeg følte meg trygg fra første stund, og fikk hele tiden underveis god informasjon om hva som skulle foregå.
Veldig god og oppdatert fagkunnskap, med et genuint ønske om pasientens beste. Rask respons ved henvendelser, og god oppfølging på mail i etterkant av operasjon med før-bilde.
Nå nyter jeg hver dag med 100% tørre armer og forbedret livskvalitet - et resultat jeg ikke hadde turt å håpe på. Anbefaler både klinikken og Miradry på det varmeste!

Dyktig og høflig!

Klinikk: Privatklinikken AS - Oslo Skrevet

Opplever denne legen som meget dyktig og kunnskapsrik. Det kan virke som han en av de som får med seg siste nytt lenge før andre. Er veldig fornøyd med behandling og resultat. Anbefales!

Proff

Klinikk: Privatklinikken AS - Oslo Skrevet

Behandling i topp klasse. Man er trygg på at alt utføres profesjonelt og sikkert. Et stort pluss at klinikken er oppdatert på behandlingsmetoder. Meget gode resultater.

Trygg og svært dyktig lege

Klinikk: Privatklinikken AS - Oslo Skrevet

Jeg hadde Miradry prosedyren gjort av Dr. Marcus Eriksson. Han var veldig profesjonell og lydhør. Prosedyren var ikke så ille som jeg trodde. Jeg var veldig nervøs på forhånd men alt ble grundig forklart for meg fra start til slutt, jeg hadde en klar forståelse som beroliget meg, Dr. Eriksson er en behagelig og rolig lege. Det betyr mye for meg å vite at du er i trygge hender. Jeg vil berømme Dr. Marcus og Sykepleier Mette, jeg følte meg trygg og godt ivaretatt under hele behandlingen.
Jeg ikke lenger har behov for antiperspirant, tørr hud under armene og reduksjon i underarmshår.
Kan anbefale Privatklinikken på det varmeste.

Trygghet og profesjonalitet

Klinikk: Privatklinikken AS - Bergen Skrevet

Absolutt et sted å anbefale! Er en følelse av total trygghet i hendene til Dr. Marcus Eriksson! Virkelig en mann som tar seg tid til sine pasienter og deres behov.