Profilbilde av plastikkirurg Marcus Eriksson

Marcus Eriksson

Profilbilde av plastikkirurg Marcus Eriksson
Plastikkirurg

Om

Dr. Marcus Eriksson er en meget erfaren og nøyaktig plastikkirurg. Kunstnerisk blikk for hva som gir et pent og naturlig resultat.

Dr. Marcus Eriksson er opptatt av naturlige resultater med maksimal trygghet. Hos oss får du ærlige svar når du kommer til en konsultasjon. Vi fraråder operasjon dersom vi ikke kan innfri dine forventninger eller hvis det er for høy risiko.

Dr. Marcus Eriksson har stor erfaring innen plastikkirurgi og estetisk medisin.

Plastikkirurgi

Autorisasjon (1994)

Offentlig avtale

Nei

Marcus Eriksson er plastikkirurg i Oslo

Siste vurderinger av Marcus Eriksson

Veldig god opplevelse

Klinikk: Privatklinikken AS - Oslo Skrevet

Veldig profesjonell og hjelpsom lege,kunne ikke vært mere fornøyd enn hva jeg er , både med hjelp forklaring og resultatet. Begge som jobbet der tok meg godt i mot og jeg er veldig takknemlig og kan anbefale på det varmeste.

Profesjonelle fagfolk

Klinikk: Privatklinikken AS - Oslo Skrevet

Privatklinikken har opptrådt profesjonelt fra første kontakt til det ferdige resultatet. Jeg opplevde å bli sett, hørt og forstått i forhold til mine ønsker, og sluttresultatet ble akkurat slik jeg håpet det skulle bli. Jeg vil virkelig anbefale Dr. Marcus Eriksson og hans fantastiske sykepleier på det varmeste! (Brystforstørring med implantater).

I trygge hender hos Dr. Eriksson

Klinikk: Privatklinikken AS - Bergen Skrevet

Det er så godt å ha Eriksson som er en så behagelig og rolig mann, spesiellt forde jeg helst er litt usikker av meg. Noe jeg vet er helt unødvendig under hans behandling. Det betyr mye for meg å bli møtt av Mette på kontoret som alltid er like smilende og imøtekommende. Å vite at en er i trygge hender. Det å se seg selv i speilet etter behandling og tiden etterpå, å glede seg over forvandlingen og igjen føle seg flott, kvikk og opplagt, helt fantastisk. Har full tillitt til Eriksson.

En fantastisk lege!

Klinikk: Privatklinikken AS - Bergen Skrevet

Marcus Eriksson vet virkelig hva han driver med. Ble tatt godt vare på både før, under og etter behandlingen og er veldig fornøyd med resultatet. Har ikke noe å kritisere.

Flink og seriøs

Klinikk: Privatklinikken AS - Tromsø Skrevet

Marcus tok godt vare på meg under hele inngrepet. Han beskrev hva han gjorde og jobbet jevnt og trutt. Følte meg i trygge hender selv om eg visste lite hva jeg gikk til. Anbefales på det sterkeste. Dessuten fulgte han meg opp etter inngrepet via Mail i mange dager etterpå.