Profilbilde av plastikkirurg Marcus Eriksson

Marcus Eriksson

Profilbilde av plastikkirurg Marcus Eriksson
Plastikkirurg

Om

Dr. Marcus Eriksson er en meget erfaren og nøyaktig plastikkirurg. Kunstnerisk blikk for hva som gir et pent og naturlig resultat.

Dr. Marcus Eriksson er opptatt av naturlige resultater med maksimal trygghet. Hos oss får du ærlige svar når du kommer til en konsultasjon. Vi fraråder operasjon dersom vi ikke kan innfri dine forventninger eller hvis det er for høy risiko.

Dr. Marcus Eriksson har stor erfaring innen plastikkirurgi og estetisk medisin.

Plastikkirurgi

Autorisasjon (1994)

Offentlig avtale

Nei

Marcus Eriksson er plastikkirurg i Oslo

Siste vurderinger av Marcus Eriksson

Dyktig lege som legger vekt på et naturlig resultat

Klinikk: Privatklinikken AS - Oslo Skrevet

Min opplevelse av Marcus Eriksson etter å ha vært klient hos han tre ganger, er at han vektlegger et naturlig resultat og kommer med gode råd og anbefalinger. Som pasient føler jeg med trygg under hans veiledning og behandling, og det er særdeles viktig når det er det ytre man endrer på.Min opplevelse er ikke at jeg ser annerledes ut når jeg kommer derfra, jeg ser "freshere" ut, og det er akkurat den effekten jeg ønsker

Dyktig og tillitsvekkende lege.

Klinikk: Privatklinikken AS - Bergen Skrevet

Jeg er en dame midt i sekstiårene, som har fått utført forskjelige behandlinger, på forskjellige klinikker. Dette for best mulig å bevare et friskt, ungdommelig og naturlig utseende. Har nå vært til behandling på Privatklinikken, og er veldig fornøyd. Legen er flink å informere, virker kunnskapsrik, og en føler seg virkelig godt ivaretatt. Han er påpasselig, nøye og han tar seg god tid. Setter stor pris på det. Sekretæren er også flink og hyggelig, noe som teller mye,da det jo er hun som er ansiktet til klinikken utad. Ellers så ønsker jeg meg en mykere og behageligere behandlingsstol, da jeg kommer til å fortsette på Privatklinikken!

En veldig dyktig og kjekk lege.

Klinikk: Privatklinikken AS - Bergen Skrevet

Eg har fått veldig god behandling hos dere og er veldig fornøyd med resultatet. Eg har nesten ikkje hatt smerter under behandlingen og fått veldig god oppfølging etterpå. Eg har følte meg veldig godt tatt vare på og har aldri vært redd for dårlig resultat.

Profesjonell, estetisk og etisk

Klinikk: Privatklinikken AS - Oslo Skrevet

Jeg er en kvinne på 49 år som har benyttet Privatklinikken i over 5 år. Jeg har så mange gode erfaringer med Marcus at det er vanskelig å skulle bar nevne noen, men hans estetikk, resultatene jeg får, hans nøyaktighet, tålmodighet og evne til å gi meg det jeg ønsker er upåklagelig. Jeg vil benytte Marcus sine tjenester også fremover, og bare ham.

Den beste legen med fokus på mine muligheter

Klinikk: Privatklinikken AS - Bergen Skrevet

Juni 2014 tok jeg en total makeover for ansikt og hake/hals. Øvre øyelokk, ansiktsløft uten kirurgi inklusiv liten dobbelthake. Jeg hadde svært mye extra hud på øyelokkene og det er helt utrolig at det kunne fjernes og uten arr på øyelokkene 1år etterpå. Jeg er superfornøyd med sluttresultatet. Legen er kunnskapsrik og forklarte de ulike delprosessene godt. Jeg var veldig nervøs på forhånd, men det ble skapt en god og tiilitsfull atmosfære under behandlingen så jeg slappet godt av etter kort stund. Jeg har seinere vært til oppfølging og kan med litt påfyll på en enkel måte vedlikeholde et fresht utseende. Takk for profesjonell behandling og tillitsvekkende atmosfære!