Øyvind Werpen Skoe
Veldig hyggelig og imøtekommende.
Forklarer alt tydelig og betryggende.
Følte meg veldig godt i varetatt av en meget dyktig lege.
Anbefales på det varmeste
Klinikken virker nyoppusset, ren og pen med behagelige møbler. Ledsagere er også velkomne.
Personalet generelt gir en det inntrykk at de kan sine ting og er særdeles profesjonelle. I tillegg er de "medmennesker" som skjønner pasientens behov og inngir tillit. Profesjonalitet er i høysetet og effektiv gjennomføring har høy prioritet. Vi er særdeles godt fornøyd og håper at resultatet blir det beste når vi får tatt av bandasjene etter en viss tids rekonvalesens. Kan trygt anbefales og Takk for hjelpen.
Hilsen [Navn fjernet av moderator]
Jeg må si meg veldig fornøyd med mottakelsen og informasjon Jeg fikk. God kommunikasjon under operasjonen. Meget positiv opplevelse. Resultatet er strålende.
Åreknuter i begge ben. Meget god informasjon om hva som skulle foregå. Høy servicegrad i fra hele teamet. Rene og fine lokaler med alle fasiliteter. Veldig hyggelig tone under operasjonen og med stor grad av humor😁
En uke siden opr på begge bein. Ingen ting å grue for dette. Tusen takk til dyktig kirurg og opr sykepleier. Jeg følte meg godt inkludert og ivaretatt hele tiden. Jeg begynner å like beina mine. Leggene er litt slankere, mindre tyngde følelse. Gleder meg til sommeren.