Carl Fredrik von Krogh
Offentlig avtale
Vurderingsvarsel
Bestill time
Imøtekommende, trygg og kompetent lege. Tar seg god tid og deler sin kompetanse. Super fornøyd med behandling!
Har hatt behandling for solskade (hudkreft) tidligere.Bestilte time for helsjekk av føflekker og hudforandringer.Fikk time hos dr.Von Krog.Da jeg sikkert virket engstelig, følte jeg meg trygg og ivaretatt da jeg gikk der i fra.Dyktig lege og kan på det varmeste anbefale denn legen.
Fikk behandling for flekkvis hårtap og tynt hår. En trivelig og dyktig lege med stor kompetanse som tar deg seriøst. Veldig positiv opplevelse, som endret livet. Anbefales på det sterkeste.
Jente på 16/17 har mottatt behandling med Isotretinoin i snart ett år. Vi er veldig fornøyde med oppfølging. Det er lurt å være oppmerksom på at dette koster en del penger, men vi opplever at det er verdt det. Behandlingen ga raskt resultater og minimalt mot ingen bivirkninger. Legen er vennlig og imøtekommende og vi har fått raskt svar ved spørsmål og henvendelser også utenom legetimen. Vi anbefaler både lege og behandling.
Utrolig kompetent, empatisk og flink! Fikk rask hjelp og behandling. Veldig takknemlig for oppfølgningen og resultatene jeg har fått etter behandling hos Carl Fredrik. Veldig hyggelig lege, kan anbefales på det sterkeste!