Abdullah Mohammud
Etter en arbeidsulykke utviklet jeg kroniske smerter og opplevde lenge å bli en kasteball mellom ulike sykehus, rehabiliteringsopphold og spesialister. Først etter henvisning til Smerteklinikken hos Abdullah begynte jeg endelig å se lys i tunnelen.
Hos ham følte jeg meg virkelig ivaretatt. Det er ikke bare et raskt inn-og-ut-besøk – han tar seg tid til å lytte, forstå situasjonen og hjelpe ut fra mine ulike behov, går ute av veien til å hjelpe. For første gang opplevde jeg å komme til et sted hvor jeg ble tatt på alvor. Jeg er svært takknemlig.
Jeg er 77 år og har hatt ryggplager siden slutten av tenårene. Etter mange år med smerter og kontakt med flere leger, er jeg svært takknemlig for å ha kommet til dr. Abdullah Mohammud.
Han er en svært dyktig og grundig lege som tar seg god tid og virkelig lytter. Dr. Mohammud møter meg alltid med respekt, forståelse og solid faglig kunnskap.
Tidligere har jeg opplevd at det ikke ble gjort nok for å hjelpe meg, til tross for min totale situasjon og langvarige smerter. Allerede fra første konsultasjon hos dr. Mohammud følte jeg meg trygg. Hans rolige væremåte, medmenneskelighet og genuine interesse for pasientens problemstilling skaper tillit og trygghet.
Hos ham opplever jeg endelig å få den hjelpen jeg trenger.
Jeg er veldig takknemlig for hjelpen jeg har fått hos denne nevrologen. Fra første konsultasjon opplevde jeg å bli møtt med respekt, ro og genuin interesse for min situasjon. Hen tok seg god tid til å lytte, stilte relevante spørsmål og forklarte alt på en måte som gjorde meg trygg og godt informert.
Jeg satt igjen med en klar følelse av å bli tatt på alvor, noe som betyr mye når man står i en krevende helsesituasjon. Undersøkelsene var grundige, og jeg opplevde at vurderingene var både faglig solide og godt begrunnet. Oppfølgingen har vært ryddig og betryggende.
Dette er en nevrolog jeg har stor tillit til, og som jeg uten tvil vil anbefale videre til andre.
Her blir man svært godt ivaretatt. Får adekvat og god behandling. Hele atmosfæren på dette stedet er avslappet og oser av ro. Abdullah er imøtekommende og lyttende. Svært fornøyd med at jeg ble henvist akkurat hit.
Abdullah er legen du ikke trodde eksisterte. Han er meget kunnskapsrik og behandler deg på en måte som gir deg ro og selvtillit. Han er like mye psykolog som smerteekspert. Kan anbefale han på det sterkeste.
💙 Visste du at Legelisten årlig har over 3 millioner brukere?