Timebestillingsntegrasjon med Speare nå på plass
Vi utvider stadig mulighetene for timebestilling direkte fra Legelisten – og nå er Speare også med!
Speare er et journalsystem som brukes av over 700 psykologer og psykiatere i Norge. Med Speare er det enkelt for behandlere å administrere timebestilling, journal og fakturering – alt samlet på ett sted.
Bruker du Speare er det nå enkelt å legge ut ledige timer på Legelisten. Pasienter kan så direkte bestille disse timene. Bestillinger går rett inn i kalenderen din - uten behov for administrasjon eller manuelt arbeid.
Vil du ha timebestilling på Legelisten for deg eller din klinikk? Sett opp et videomøte så hjelper vi deg igang:
Fordeler for både pasienter og behandlere
- For pasientene: Det blir raskere og enklere å bestille time hos psykolog eller psykiater – uten telefonsamtaler eller e-poster.
- For behandlerne: Økt synlighet, flere nye pasienter og mindre administrasjon.
Allerede Speare-bruker?
Dersom du bruker Speare i dag og ønsker å vise ledige timer på Legelisten, er det bare å ta kontakt med oss, så hjelper vi deg i gang.
Integrasjon med 11 journalsystemer
Legelisten har nå integrasjon med 11 journalsystemer. Bruker du ett av disse systemene, så kan du få timebestilling på Legelisten. Se listen over systemene vi har integrert med her.
Bruker du et annet system?
Vi legger stadig til nye integrasjoner. Har vi ikke integrasjon med ditt journalsystem? Ta gjerne kontakt med oss på post@legelisten.no og fortell hvilket system du bruker, så kan skal vi forsøke å få til en integrasjon!