Legelisten styrker teamet

Legelisten styrker teamet med Suddersan Thevarajah som vil gå inn i rollen som Head of Growth. Suddersan vil ha ansvar for vekst og jobbe med blant annet salg og produktutvikling.

Legelisten er godt fornøyd med å fått om bord Suddersan:

- Suddersan har en unik kompetanse som passer som hånd i hanske for oss, sier Lars Haakon Søraas, grunder og daglig leder i Legelisten.no. Han har omfattende salgserfaring, og i tillegg har han drevet flere tannklinikker. Gjennom å ha driftet egne tannklinikker har han opparbeidet seg en meget god forståelse for de utfordringer, og muligheter, det innebærer å drive tannklinikk i Norge i 2023. Kjemien med Suddersan har videre fra første dag vært veldig god. Vi ser frem til å arbeide sammen med Suddersan og ta Legelisten inn i en ny æra.

Suddersan ser frem til å ta fatt på arbeidet:

- Legelisten.no har en spesiell posisjon i helse-Norge. Plattformen har en lang historie og spiller en viktig rolle når folk skal velge seg nye helsetjenester. Trafikken er høy og det er store muligheter til å forbedre tjenesten, både for pasienter og for klinikker. Jeg gleder meg virkelig til å være med på neste kapittel i Legelistens reise.

Legelisten.no er den ledende plattformen i Norge dedikert til å hjelpe folk med å finne frem til gode behandlere og klinikker. Tjenesten hadde 2,4 millioner brukere i 2022 og over 115 000 publiserte pasientvurderinger. Nettsiden gir brukere en oversikt over fastleger, tannleger, legespesialister, kiropraktorer og psykologer i Norge.